Talviale
Talven loppukauden alennusmyynnit   -  KÄYTÄ TÄTÄ KOODIA WINTER10  -  Klikkaa tästä
×
Valikko

T-Shirts

  Filter
Värit
Tuotemerkit
Koko
Fitti
Kaula
Hihat
Edellinen
Seuraava
Sivu 1 / 3

Skate T-paita on kaikille

Sillä ei ole väliä, oletko skeittaaja tai haluat vain coolin ja rennon lookin, skeitti T-paita on täydellinen sinulle.

Skeitti T-paitoja on saatavilla eri tyyleissä, muodoissa sekä väreissä. Olemme koonneet erinomaisen valikoiman halutuimpia T-paitoja cooleimmilla brändeiltä. Solmuvärjätyistä väreistä upeisiin printteihin - valinta on sinun.

Tarkoitettu käytettäväksi

Jos hypit portaissa, grindaat reileissä tai teet flippejä, skate T-paita on silloin juttusi. Paidat on suunniteltu istumaan hyvin ja sallimaan erilaiset liikkeet ilman ongelmia.

Valikoimassamme olevat skate T-paidat ovat korkealaatuisia ja ne ovat istuvuudeltaan mukavia - tiedämme, että vaatteet on tarkoitettu käytettäviksi. Skate T-paidat ovat olleet osa valtavirtamuotia jo pitkään johtuen käyttömukavuudesta ja makeasta designistä.

Olemme valinneet cooleimmat designit ja tyylit useilta eri brändeiltä, kuten DC, Vans, Emerica, Element, Dickies, Volcom, Alis sekä Independent.

Osa kaikkein suosituimmista skeitti T-paidoista on saatavissa myös lasten mitoituksella, sillä me tiedämme että myös nuoret haluavat näyttää cooleilta skeitatessaan tai vain hengaillessaan. Lisäämme aina valikoimaamme lisää cooleja skate T-paitoja, joten kannattaa valikoimaamme kannattaa pitää silmällä.

Skeittilookki pitkähihaisella skeitti T-paidalla

Pitkähihainen t paita soveltuu mihin tahansa vuodenaikaan, ja se voidaan yhdistellä useisiin eri asukokonaisuuksiin. Monien suosimia pitkähihaisia T-paitoja ovat raglan paidat, jotka tunnetaan myös nimellä baseball T-paita - raglan on helppo tunnistaa, sillä hihat ovat usein eri väriset kuin muu paita.

Kesällä ja syksyllä pitkähihainen t paita pitää sinut kätevästi lämpimänä. Talven tullessa voit pukea pitkähihaisen päälle normaalin T-paidan, pysyen lämpimänä ja säilyttäen klassisen skeittarilookin. SkatePron valikoimassa on useita erilaisia pitkähihaisia, jotka saavat sinut näyttämään hyvältä.

Pitkähihaisia skate T-paitoja on saatavilla useissa eri malleissa

Pitkähihaisia T-paitoja on saatavilla useissa eri malleissa, printillä sekä ilman. Joissakin malleissa on pitkät hihat, toisissa vain kolmeneljäsosahihat. Paidat ovat istuvuudeltaan usein joko väljiä, slimmejä tai normaaleja.

Pitkähihaisissa T-paidoissa usein käytetyt materiaalit ovat puuvilla, kammattu puuvilla tai jersey, toisinaan myös elastista materiaalia on lisätty tiukemman istuvuuden tarjoamiseksi. Valikoimassamme on sekä miesten että naisten pitkähihaisia T-paitoja.

Säilytä väri ja printti - pese nurin päin

Jos haluat ylläpitää skeitti T-paitasi laatua, voit kääntää sen nurin ja pestä sen 30-40 asteessa. Näin T-paidan sisäpuolen väri saattaa hieman haalistua, mutta T-paidan ulkopuoli pysyy samannäköisenä - sama koskee myös printtiä. 100 % puuvillasta valmistetut vaatteet eivät kutistu normaalissa pesussa, mutta näin voi käydä kuivausrummussa. Eli jos tämänhetkinen istuvuus on täydellinen, kannattaa vaate kuivattaa kuivaustelineessä.

SkatePro
Yksityisyyden suoja Evästeet Toimitusehdot