VALIKKO
×

Pitkähihaiset T-paidat

  Filter
Värit
Tuotemerkit
Koko

Skeittilookki pitkähihaisella T-paidalla

Pitkähihainen T-paita soveltuu mihin tahansa vuodenaikaan ja se voidaan yhdistellä useisiin eri asukokonaisuuksiin. Kesällä ja syksyllä pitkähihainen T-paita pitää sinut kätevästi lämpimänä. Talven tullessa voit pukea pitkähihaisen päälle normaalin T-paidan, pysyen lämpimänä ja säilyttäen klassisen skeittarilookin. SkatePron valikoimassa on useita erilaisia pitkähihaisia, jotka saavat sinut näyttämään hyvältä.

Pitkähihaisia T-paitoja on saatavilla useissa eri malleissa

Pitkähihaisia T-paitoja on saatavilla useissa eri malleissa, printillä sekä ilman. Joissakin malleissa on pitkät hihat, toisissa vain kolmeneljäsosahihat. Paidat ovat istuvuudeltaan usein joko väljiä, slimmejä tai normaaleja. Pitkähihaisissa T-paidoissa usein käytetyt materiaalit ovat puuvilla, kammattu puuvilla tai jersey, toisinaan myös elastista materiaalia on lisätty tiukemman istuvuuden tarjoamiseksi.

Säilytä väri ja printti - pese nurinpäin

Jos haluat ylläpitää pitkähihaisen T-paitasi laatua, voit kääntää sen nurinpäin ja pestä 30 - 40 asteessa. Näin paidan sisäpuolen väri saattaa haalistua hieman, mutta ulkopuoli pysyy samana ja tämä koskee myös printtiä. 100 % puuvillasta valmistetut vaatteet eivät kutistu normaalipesussa, mutta näin käy kuivausrummussa. Eli jos paidan tämänhetkinen istuvuus on jo täydellinen, se kannattaa kuivata kuivaustelineessä.