×
Valikko

Skeittilaudan grippiteippi

  Filter
Värit
Tuotemerkit

Hyvä tietää

Skeittilaudan grippiteippi - lisää pitoa ja tyyliä lautaan

Haluaisitko tehdä skeittilaudastasi persoonallisemman? SkateProsta löydät laajan valikoiman grippiteippejä, joista on saatavilla esimerkiksi erilaisia malleja sekä värivaihtoehtoja. Tarjoamme kaikkea aina standardista grippiteippiarkista spray-on grippiteippeihin, neliön muotoisiin arkkeihin, isoihin rulliin sekä kuvioituihin cut-outteihin.

Grippiteippi on itsestäänliimautuva arkki, joka kiinnitetään skeittilaudan pinnalle. Se muistuttaa hyvin paljon hiekkapaperia ja on granuloitu, jotta voisit seistä laudan päällä paremmin.

Kiinnitä uusi grippiteippi varovaisesti ja huolella paikoilleen välttääksesi rypyt sekä ilmakuplat. Joissakin grippiteipeissä on lisäksi pieniä, melkein näkymättömiä reikiä jotka varmistavat grippiteipin helpon sekä ilmakuplattoman kiinnityksen. Katso myös tekemämme video "Grippiteipin asennus", jossa näytetään kuinka grippiteippi laitetaan paikoilleen skeittilautaan.

Kun grippiteipille ilmaantui tarve

Ensimmäisissä skeittilaudoissa ei edes ollut grippiteippiä. Mutta 1970-luvulla skeittilautavalmistajat alkoivat ymmärtää, että liukkaalla laudalla oli tarpeen saada parempi pito. Ja vuosien kuluessa, grippiteipistä tuli myös tapa brändätä logojen, iskulauseiden sekä graafisten yksityiskohtien avulla.

SkatePro on myös hiljattain suunnitellut ikioman grippiteipin. Meidän erityisesti suunnittelemamme skeittilaudan grippiteippi on korkealaatuinen ja siihen on printattu joka puolelle hyvin tunnistettava logomme. Tsekkaa se nettisivuillamme.

SkatePro