Talviale
Talven loppukauden alennusmyynnit   -  KÄYTÄ TÄTÄ KOODIA WINTER10  -  Klikkaa tästä
×
Valikko

Funboxit, bmx rapit & grindireilit

BMX rampit 'salaiseen' harjoitteluun kotona

Kun harrastat freestyle bmx-ajoa, bmx rampit, reilit sekä funboxit ovat oleellisia päivittäisen hauskanpidon kannalta. Harmillisesti toisinaan kavereiden tapaaminen paikallisessa skeittipuistossa tai lempparipaikassasi ei ole mahdollista, sillä sinulla ei ole aikaa jonottaa päästäksesi reilaamaan tai yksinkertaisesti paikan päälle.

Ratkaisu? Mikset yrittäisi rakentaa ikiomaa parkkia autotalliin, takapihalle, tai minne tahansa lähelle kotiasi?

SkatePron valikoimasta löydät erilaiset bmx rampit sekä railit, jotka mahdollistavat freestyle-ajon lähellä kotia. Tietenkin voi olla vaikeampaa onnistua autotallissa Superman-tempussa pienemmällä rampilla, mutta voit silti saada hyvää treeniä railitempuista.

Pidä bmx rampin koko mielessä

Yksi tärkeistä seikoista ostaessasi bmx ramppia on valita bmx ramppi, joka on tarpeeksi iso antaakseen sinulle tarvitsemasi ajan ilmassa. Koska BMX pyörät ovat isompia verrattuna esimerkiksi skeittilautoihin, tarvitset myös tietynlaisen rampin päästäksesi tarpeeksi korkealla onnistuaksesi X-upeissa ja tail whipeissä.

BMX railit ovat kuitenkin melko samanlaisia, kuin muut rampit, mutta varmista, että se on tarpeeksi vankka ja raskastekoinen kestääkseen siihen kohdistuvaa painoa sekä iskuja.

Jos haluat monipuolisen esteen piristämään treeniäsi, kokeile funboxia. Niiden kokoaminen on nopeaa, ja sijoittaminen vaikkapa puutarhaan tai ajotielle helppoa. Sen voi myös helposti yhdistää railiin tai quarterpipeen.

SkatePro
Yksityisyyden suoja Evästeet Toimitusehdot