×
Valikko

Laakerit kruisereihin

  Filter
Tuotemerkit
Laakeriluokitus
Laakerin tyyppi

Hyvä tietää

Penny board & cruiserin laakerit

Laakereilla on tärkeä rooli tasaisessa ja mukavassa ajotuntumassa, kun olet kruisailemassa kruiserillasi tai Penny-laudallasi. Jokaisessa renkaassa on kaksi laakeria, ja jos tarkastelet laakerin sivua tarkemmin, huomaat pienellä kirjoitetun sanan ABEC sekä numeron. Tämä on kansainvälinen asteikko, joka mittaa laakereiden tuotannollista tarkkuutta välillä ABEC 1 - ABEC 9. Mitä korkeampi numero, sitä pienemmät poikkeamat osien välillä.

Säästöjä ei tarvitse tuhlata

Sinun ei tarvitse käyttää paljon rahaa uusiessasi cruiserin laakerit, kuten joutuisit downhill ja freeride longboardien ollessa kyseessä. Toki, laakerit ovat tärkeät, mutta jos et yritä rullailla pikavauhtia, rahat kannattaa käyttää renkaiden tai trukkien päivittämiseen.

Pidennä laakereiden käyttöikää

Ajan kanssa cruiserin laakerit likaantuvat, ja niiden vaihtamisen sijaan voit yrittää putsata ne. Voit käyttää Bones Bearing Cleaneria, joka on yksinkertainen ja helppo tapa putsata laakerit ilman käsien likaamista.

Jos et pelkää liata käsiäsi ja sinulla on hetki aikaa käytössäsi, voit myös putsata laakerit vanhalla tyylillä. Katso tekemämme video laakereiden puhdistuksesta ja voitelusta täältä.

SkatePro
Yksityisyyden suoja Evästeet Toimitusehdot