×
Valikko

Scootin Renkaat

  Filter
Värit
Tuotemerkit
Halkaisija
Keskiön malli
Renkaan keskiön leveys
Edellinen
Seuraava
Sivu 1 / 3

Hyvä tietää

Scootin renkaat - keskiön materiaali

Skuutin renkaat ovat tärkeät, ja ne määrittävät kuinka sulava ja reagoiva skuuttauskokemus on. Tällä sivulla on esitelty erinomainen valikoima korkealaatuisia scootin renkaita. Ehkä etsit uusia värikkäitä renkaita, jotka sopivat ajotyyliisi, tai ehkä etsit rengassettiä joka antaa sinulle enemmän pitoa. Olipa syy mikä tahansa, tästä kategoriasta löydät tarpeitasi vastaavat skuutin renkaat.

Renkaiden tulee olla tarpeeksi kestävät, jotta ne kestävät temppuilusta aiheutuvia iskuja.

Renkaiden keskiön materiaali koostuu yleensä muovista ja alumiinista.

Skuutin renkaat, joissa on alumiinikeskiö kestävät iskuja paremmin. Ne ovat kuitenkin huomattavasti kalliimpia, kuin muovikeskiöiset renkaat, mutta investointi on sen arvoista - huomaat sen, kun olet testannut renkaita.

Kun valitset scootin renkaita, sinun tulisi harkita millaisessa ympäristössä pääasiallisesti skuuttaat. Jos käytät scoottia sisäparkeissa, rampeilla ja verteillä, sinun kannattaa valita kovemmat renkaat. Jos käytät potkulautaa välimatkojen taittoon, tällöin pehmeämmät potkulaudan renkaat ovat hyvä valinta, sillä ne antavat sinulle tasaisemman ajon.

Renkaiden yhteensopivuus

Skuutin renkaat ovat saatavilla eri halkaisijoilla. Kaikkein yleisimmät rengaskoot ovat 100 mm ja 110 mm. Tästä huolimatta kaikki renkaat eivät ole yhteensopivia kaikkiin scootteihin. Tarkista siis, mikä koko on yhteensopiva temppupotkulautasi kanssa ennen uusien renkaiden ostamista.

Huomautus: Useimmissa scootin renkaissa on valmiiksi laakerit ja holkit, ellei toisin ole mainittu tuotetekstissä ja tuotteen ominaisuuksissa.

SkatePro
Yksityisyyden suoja Evästeet Toimitusehdot