Talviale
Talven loppukauden alennusmyynnit   -  KÄYTÄ TÄTÄ KOODIA WINTER10  -  Klikkaa tästä
×
Valikko

BMX Polkimet

  Filter
Värit
Tuotemerkit
Polkimen akselin halkaisija
Polkimien materiaali

Hyvä tietää

Mitkä ovat BMX polkimet?

BMX polkimet ovat keskeinen osa BMX kokoonpanoasi. Kun etsit oikeaa poljinta freestyle BMX:lle, sinun on otettava huomioon useita asioita, mukaan lukien polkimien materiaali, koko ja nastat.

Yksi ensimmäisistä päätettävistä asioista on, mitä materiaalia haluat BMX polkimiesi olevan. Freestyle BMX polkimia on saatavana useissa materiaaleissa, mutta ne on tyypillisesti valmistettu metallista tai muovista. Muoviset polkimet ovat kevyempiä ja edullisempia, ja niitä on saatavana useita värikkäitä malleja kokoonpanosi kustomoimiseen. BMX metallipolkimissa on hyvä pito, ne ovat kestävämpiä, mutta raskaampia. Metalliset polkimet kestävät pidempään, mutta muoviset polkimet on helppo vaihtaa.

BMX polkimien koot

BMX polkimia on yleensä kahta kokoa, 9/16 tuumaa, joka löytyy useimmista nykyaikaisista BMX pyöristä, ja ½ tuumaa, joka on yleisempi lasten BMX pyörissä ja vanhemmissa malleissa. Nämä luvut viittaavat polkimen akselin halkaisijaan. Polkimesi koko määräytyy sen mukaan, millainen kampi sinulla on. 9/16 tuuma sopii 3-osaisille kammille, kun taas ½ tuumaa on tehty 1-osaisille kammille.

Mitkä ovat parhaat BMX polkimet?

Parhaat BMX polkimet antavat sinulle hyvän pidon ja parantavat suorituskykyäsi. On tärkeää varmistaa, että polkimissa on pito, jotta vältytään liukumiselta ja säärien vahingoittumiselta. Kuluneet polkimet antavat sinulle vähemmän pitoa, eikä niistä ole hyötyä.

Nastat vaikuttavat polkimien pitoon. Ne nimittäin parantavat polkimen pitoa, ja monissa polkimissa on vaihdettavat nastat, jotka voivat pidentää polkimen käyttöikää. Vaikka pidemmät nastat tarjoavat enemmän pitoa, ne voivat myös aiheuttaa enemmän vahinkoa kengillesi ja säärillesi.

Onko Race BMX enemmän sinun juttusi? Tutustu sitten Race BMX Polkimet -kategoriaamme .

SkatePro
Yksityisyyden suoja Evästeet Toimitusehdot