×
Valikko

BMX Polkimet

  Filter
Värit
Tuotemerkit
Polkimen akselin halkaisija
Polkimien materiaali

Valitse oikeat BMX polkimet

BMX polkimet ovat tärkeä osa bmx pyörää. Niitä käytetään sekä tasapainossa pysymiseen, että kiihdyttämiseen. BMX freestyle polkimet on tehty kestämään kovaa käyttöä. Ne on valmistettu joko teräksestä, alumiinista tai muovista. Freestyle BMX pyörissa käytetään hyvin usein teräs- tai muovipolkimia ja alumiinipolkimet ovat yleisimpiä kilpapyörissä.

Teräspoljinten etuna on niiden kestävyys, mutta niiden huonona puolena on niiden paino. Muovipolkimet ovat huomattavasti kevyemmät kuin teräspolkimet, mutta ne kuluvat helposti tai jopa rikkoutuvat. Muoviset polkimet ovat kuitenkin edullisia sekä helppoja vaihtaa.

Kuten useimmat muut Race BMX pyörän osat, polkimet on myös usein valmistettu alumiinista. Alumiinipolkimet ovat kevyet sekä kestävät, mutta eivät yhtä kestävät kuin teräksestä valmistetut bmx polkimet. Kuten monissa maastopyörissä, myös monissa race BMX pyörissä on lukottomat polkimet, jotka varmistavat että jalat pysyvät paikoillaan polkimilla. Kuitenkin, jos putoat pyörän selästä, kenkä irtoaa polkimesta. Lukottomia polkimia käytetään vain race BMX:ssä, ei Freestyle-ajossa.

Kuluneet bmx polkimet tarjoavat vähemmän pitoa, ja freestyle bmx ajajana jalkasi irtoavat temppuja tehdessä polkimilta. Tarvitset hyvää pitoa välttääksesi liukastumisen, säärien vahingoittumisen tai kaatumisen. Usko pois, BMX polkimet voivat aiheuttaa paljon kipua sääriin.

Joissakin polkimissa on metallinastat paremman pidon saamiseksi. Metallinastat ovat kätevät, sillä voit vaihtaa ne erikseen, sekä päättää kuinka monta nastaa (kuinka paljon pitoa) haluat.

SkatePro
Yksityisyyden suoja Evästeet Toimitusehdot