×
Valikko

BMX Forkit

Valikoima
Tuotemerkit
Materiaali
Renkaan offset
Renkaan halkaisija
Reset

Valikoima

Valmis

Tuotemerkit


ResetValmis

Materiaali


ResetValmis

Renkaan offsetResetValmis

Renkaan halkaisija
ResetValmis
Edellinen
Seuraava
Sivu 1 / 2

Hyvä tietää

Mikä on BMX-forkki?

BMX-forkit pitävät eturenkaan paikallaan ja vaikuttavat pyörän ohjaukseen ja tasapainoon. Forkki yhdistää stemin ja eturenkaan, joten se on oleellinen osa kokoonpanossasi. Vaikka BMX-forkit on valmistettu useista eri materiaaleista, freestyle BMX-forkit on valmistettu vankasta kromista, jotta ne kestävät freestyle ajamisen kovaa käyttöä. Kun etsit BMX-etuhaarukkaa, on tärkeää ottaa huomioon ohjausputken pituus, dropoutin koko ja offset.

BMX-etuhaarukoiden eri koot

BMX-forkkeja lötyy eri tyylisiä ja muotoisia, mutta niillä on joitain yhteisiä piirteitä. Useimmat BMX-etuhaarukat ovat 315 mm korkeita ja ohjausputken pituus on noin 160-166 mm. Nämä voivat kuitenkin vaihdella ja vaikuttaa siihen, miten voit ajaa BMX-pyörälläsi. BMX-dropoutit ovat forkin päässä olevia levyjä, jotka pitävät etupyörän paikallaan, ja niitä on eri muotoisia ja kokoisia.

Mikä on BMX-forkin offset?

BMX-forkin offset määrittää sen, kuinka kaukana rengas on forkin keskiöstä - toisin sanoen kuinka paljon eturengas istuu forkin etuosaan. Offsetin valitseminen riippuu siitä, mitä haluat tehdä BMX-pyörälläsi. Lyhyemmät offsetit tarjoavat nopeampaa ja reagoivampaa etuosan tuntumaa, mikä helpottaa temppujen, kuten nose manualsin ja hang fivesin, tekemistä. Pidempi offset tarjoaa enemmän vakautta ja on parempi ajajille, jotka haluavat ajaa nopeammin ja korkeammalle.

Haluatko muokata kokoonpanoasi, mutta et ole varma, miten se tehdään? Siirry siinä tapauksessa BMX Kokoaminen ja Ylläpito -oppaaseemme.

SkatePro
Yksityisyyden suoja Evästeet Toimitusehdot