×
Valikko

Freestyle BMX Forkit

  Filter
Tuotemerkit
Renkaan offset
Renkaan halkaisija
Materiaali
Edellinen
Seuraava
Sivu 1 / 2

Kustomoi freestyle BMX pyöräsi näyttämään persoonalliselta


Valikoimassamme on bmx etuhaarukoita monissa eri väreissä ja erilaisin muotoiluin. Näin ollen sinun on mahdollista kustomoida freestyle bmx pyörääsi uniikki look erottumaan muista ajokeista.

Paranna freestyle BMX pyörän tasapainoa uuden etuhaarukan avulla


Bmx etuhaarukka on yksi freestyle bmx pyörän tärkeimmistä osista. Etuhaarukka määrittää sen kuinka helppoa on löytää tasapainopiste, kun teet esimerkiksi nose wheelie-temppua (jossa pyörän koko paino on eturenkaan päällä) tai muita eturenkaan varassa tehtäviä bmx temppuja. Mikäli painopiste saavutetaan liian nopeasti, temppu kaadutaan yli.

Haarukan offset viittaa forkin pään asentoon, ja tämä määrittää sen kuinka eteen tai taakse rengas asettuu. Tästä riippuen renkaiden akseliväli vaihtelee ja se vaikuttaa siihen, millä tavalla bmx pyöräsi reagoi.

  • Minimaalinen tai nolla offset tarkoittaa erittäin herkästi reagoivaa pyörää, nopeaa ohjattavutta ja on erinomainen ominaisuus teknisiin temppuihin ja flättiin.
  • Maksimaalinen offset tarjoaa sinulle enemmän kontrollia ja hitaammin reagoivan pyörän, joka sopii hyvin isoihin hyppyihin ja nopeuksiin.

Uusi BMX etuhaarukka vahvistaa myös ajotyyliäsi


​​​Kun ajat temppu bmx pyörällä, eli toisin sanoen freestyle bmx pyörällä, ja teet paljon flatland-temppuja, bmx etuhaarukka joutuu erittäin alttiiksi tempuista aiheutuvalle iskuvoimalle. Useimmat etuhaarukoiden katkeamiset tapahtuvat silloin, kun treenataan ja opetellaan uusia bmx temppuja. Hyppiminen rappusia alas tai alashypyt esimerkiksi laatikon päältä tasamaalle ovat suosittuja bmx temppuja, mutta niiden johdosta bmx etuhaarukka voi katketa. Hinta ja laatu kulkevatkin usein käsikädessä. Huomioi siis etuhaarukan hyvä laatu, mikäli teet paljon bmx temppuja, joissa laskeudut tasaiselle alustalle.

Kun lajina on freestyle, välineiden on tärkeää olla kestäviä. Temppuiluun tarkoitettu bmx etuhaarukka on tyypillisesti valmistettu teräksestä tai kromiteräksestä 4130. Molemmat näistä materiaaleista on valittu pidentämään bmx etuhaarukan käyttöikää.

SkatePro
Yksityisyyden suoja Evästeet Toimitusehdot