×
Valikko

Rullakiekko - Rullakiekkoluistimet

Hyvä tietää

Rullakiekkoluistimet sekä aloittelijoille että ammattilaisille

Täältä löydät rullakiekkoluistimet ja varusteet. Ei väliä sillä, oletko aloittelija vai pelaatko rullakiekkoa korkeammalla tasolla, sillä meiltä löydät paljon varusteita, jotka sopivat sinulle sekä tarpeisiisi.

Rullakiekkoa pelataan kuivalla pinnalla, joten jääkiekkoluistimien sijaan käytössä on rullakiekkoluistimet. Yleisintä versiota rullakiekosta pelataan rullaluistimilla, ja kahdella joukkueella, jotka koostuvat neljästä pelaajasta sekä kummankin joukkueen maalivahdista.

Mikä on ominaista rullalätkä luistimille?

Rullakiekkoluistimet muistuttavat suuresti jääkiekkoluistimia. Tästä kategoriasta löytyvät rullalätkä luistimet ovat kaikki inline rullaluistimia, ja niillä luistellessa käytät samaa tekniikkaa, kuin pelatessasi jääkiekkoa. Kenkäosat ovat vahvoja ja kestäviä, sekä samaan aikaan istuvat erinomaisesti jalassa. Koska kengissä on nauhakiinnitys, ne mukautuvat jalkoihin ja istuvat vielä paremmin. Monissa katulätkä luistimien kengissä on ilmanvaihtosysteemi, joka on käytännöllistä, kun pelaat kiekkoa. Kisko on yleensä alumiinia ja renkaat pelko pieniä, kovuudeltaan noin 88A - hieman matalampi, jos renkaita käytetään sisätiloissa. Saadaksesi lisätietoja rullakiekkorenkaista, voit lukea tämän oppaan.

Mitä varusteita tarvitsen rullakiekkoon?

Kun pelaat rullakiekkoa, tarvitset pääsääntöisesti vain rullakiekkoluistimet sekä mailan. Se, kuinka paljon suojavarusteita tarvitset, riippuu pelaamasi rullakiekon tyypistä. Meillä on laaja valikoima varusteita rullakiekkoon. Löydät kaiken mailoista rullakiekkoluistimiin sekä laakereihin, renkaisiin ja öljyihin. Tutustu "Kun ostat jääkiekkotarvikkeita"-oppaaseen saadaksesi lisätietoja varusteista.

Näiden tuotteiden lisäksi, meillä on myös maalivahdin varusteita. Jos olet kiinnostunut maalivahdin varusteita, otathan meihin suoraan yhteyttä, sillä ne eivät ole saatavilla nettisivuilla.

SkatePro
Yksityisyyden suoja Evästeet Toimitusehdot