VALIKKO
×

Rullakiekko

Täältä löydät luistimet ja tarvikkeet rullakiekkoiluun. Ei ole väliä oletko aloittelija vai pelaatko rullakiekkoa korkeammalla tasolla, koska meiltä löytyy valikoimaan joka tarpeeseen.

Rullakiekkoa pelataan kuivalla maalla, joten luistinten tilalla on rullaluistimet. Suosituin versiota pelataan inline rullaluistimilla kahdella joukkueella, joissa kummassakin on neljä pelaajaa ja maalivahti.

Jääkiekon ja rullakiekon samankaltaisuus

Rullakiekkoilun rullaluistimet ovat hyvin paljon samanlaiset kuin jääkiekon luistimet, joten luistelussa voit käyttää samaa tekniikkaa kuin jääkiekossakin. Kummankin luistimen runko on vanha ja kestävä, mutta samalla ne ovat erittäin mukavia jalassa. Kun luistimissa on nauhat, saat ne vielä paremmin istumaan jalkaasi. Monissa luistimissa on hyvä ilmanvaihto, joka on erittäin hyvä urheilussa. Kiskot yleensä aluminista ja renkaat ovat pieniä ja kovuudeltaan n. 84A ja hieman pehmeämmät jos sisäkäyttöön. Lisätietoa: Rullaluistimien osto-oppaassa.

Mitä välineitä tarvitsen?

Kun pelaat rullakiekkoa niin tärkeimmät välineet ovat rullaluistimet ja maila. Se kuinka paljon suojavälineitä tarvitset, riippuu minkä tyylistä rullakiekkoa pelaat. Meillä on laaja valikoima eri välineitä rullakiekkoiluun: mailoista luistimiin, laakereista pyöriin ja öljyihin. Katso lisä infoa: Kun ostat jääkiekkotarvikkeita.

Näiden lisäksi meillä on myynnissä maalivahdin varusteita. Jos olet kiinnostunut niistä, olkaa yhteydessä suoraan meihin, koska ne eivät ole nettisivuilla myynnissä.