×
Valikko

Dirt Jump Bikes

  Filter
Tuotemerkit
Freimin Top Tube
Renkaan halkaisija
Paino
Tangon korkeus

Dirt jump-pyörät ovat joko maastopyöriä tai bmx-pyöriä, joita käytetään dirt jumppiin. Täältä löydät maastopyörät dirttiin. Jotkin mallit soveltuvat sekä dirt jumppiin että parkkiajoon.

Dirt jump-pyörät

Näissä dirt jump-pyörissä on vankka ja extrakestävä teräsfreimi, joka on hieman pienempi kuin tavanomaisessa maastopyörässä. Tämän takia myös pyörän seisontakorkeus on matalampi. Renkaat ovat yleensä 24 - 26 tuumaisia. Dirtti- ja parkkikäyttöön soveltuvissa jokapaikan pyörissä renkaiden koko on 26 ". Suurin osa näistä maastopyöristä on vaihteettomia ja niissä on vain yksi jarru.

Mitä on Dirt Jump?

Dirt jump-radat koostuvat sarjasta puisia tai hiekasta tehtyjä hyppyreitä. Dirtissä ajaja tekee temppuja ja stuntteja hypätessään erilaisista hyppyreistä. Hypyt ovat isoja, antaen ajajalle aikaa olla ilmassa ja suorittaa haastavampia temppuja.

Maastopyörien historia

1970-luvulla maastopyöräilystä alkoi tulla hyvin suosittuja Pohjois-Kaliforniassa, jossa ajajat käyttivät pyöriä lähinnä alamäkien laskemiseen. Vasta 1970-luvun lopussa ja 1980-luvun alussa pyörävalmistajat alkoivat valmistaa maastopyöriä.

Alussa maastopyörät olivat kotitekoisia ja niitä käytettiin kaikkiin mahdollisiin ajotyyleihin. Lajin kehittyessä kehittyivät myös ajotyylit ja sen mukana myös pyörät. Sen sijaan, että samaa pyörää olisi käytetty stuntteihin, kilpa-ajoon jne. jokaiselle ajotyylille luotiin omanlaisensa maastoppyörä.

SkatePro
Yksityisyyden suoja Evästeet Toimitusehdot