×
Valikko

Soul Pleitit ja Soul Kiskot

  Filter
Tuotemerkit

Tarvitsetko uuden soul pleitin tai soul kiskon?

Bleidaajna tiedät, kuinka suuressa osassa grindaus ja slaidaus ovat. Se vaatii paljon harjoittelua, mutta kun vihdoin onnistut alley oop topacid-tempun teossa, se on jo riittävä palkinto. Grindaustekniikan harjoittelu sekä hiominen kohdistavat soul pleitteihin paljon iskuja.

Soul kisko on toinen oleellinen osa, joka tulee aika ajoin vaihtaa, jos haluat pidentää bleidiesi käyttöikää. Vaikka soul kiskot ovat hyvin kestäviä, tulee aika jolloin ne pitää uusia.

Tältä sivulta löydät valikoimassamme olevat grindipleitit ja soul kiskot bleideihisi. Jokaiselta tuotesivulta voit lukea lisätietoja koosta sekä mihin bleideihin soul bleidit sopivat. Yleisesti ottaen, sinun tulisi valita kisko tai pleitti, joka on samalta valmistajalta kuin bleidisi.

Soul pleittien esittely oli melko vallankumouksellista bleidausyhteisössä. Soul pleitti / soul kisko tekee moderneista bleideistä hyvin vastustuskykyisiä ja vaikka soul pleitit saattavat rikkoutua ison iskun seurauksena, bleidit on mahdollista elvyttää uudella soul pleitillä.

Kun vaihdat soul pleitin, suosittelemme että vaihdat samalla myös pultit ja ruuvit, estääksesi vanhoja rikkoutumasta. Useimpien soul pleittien mukaan tulee uudet ruuvit sekä pultit, mutta tämä mainitaan myös kullakin tuotesivulla.

SkatePro
Yksityisyyden suoja Evästeet Toimitusehdot