Talviale
Talven loppukauden alennusmyynnit   -  KÄYTÄ TÄTÄ KOODIA WINTER10  -  Klikkaa tästä
×
Valikko

Suksipussit

  Filter
Värit
Tuotemerkit
Edellinen
Seuraava
Sivu 1 / 3

Suksipussit vuorille matkustamista varten

Suksilaukut voivat vaihdella paljon tyyliltään, mutta ne kaikki pyrkivät samaan päämäärään - tekemään asiat helpommiksi sinulle.

Omien varusteiden kuljettaminen laskettelureissulle tarkoittaa, että sinulla tulee olla oikeanlainen suksilaukku, johon suksi- ja sauvaparisi mahtuvat ja joka suojaa niitä. Näissä pitkissä suksilaukuissa ja suksipusseissa voi olla monia ominaisuuksia, kuten renkaat, olkaimet ja ylimääräinen pehmuste lisäsuojaa varten. Varusteiden lisäksi lasketteluvaatteet vievät paljon tilaa, joten ison, kestävän ja tilavan talviurheilulaukun omistaminen on mukavaa ja käytännöllistä.

Matkustitpa sitten lentokoneella, junalla tai autolla, suksipussit vievät osan matkatavarahuolista pois. Olkaimilla tai kahvoilla varustetut monolaukut ovat erittäin käteviä suurien laskettelumonojen säilyttämiseen, sillä muuten ne voivat viedä liikaa tilaa matkalaukussasi. Monolaukut ovat myös loistava paikka säilyttää kypärät, suojalasit ja käsineet.

Laskettelulaukut ja -reput rinteille

Kun olet rinteillä, voi olla useita syitä kantaa laskettelureppua mukanasi. Niissä voit säilyttää henkilökohtaisia tavaroitasi, kuten puhelinta, lompakkoa tai ylimääräistä vaatekerrosta. Lisäksi niissä on aina tilaa välipalojen tai juomien säilyttämiseen, jotta saat energiaa liikkeellä ollessasi.

Laskettelulaukut ja -reput palvelevat myös kantamalla lumiturvallisuusvarusteita rinteen ulkopuolella ja erämaissa aikaa viettäville laskettelijoille. Näissä laskettelurepuissa on erityiset lokerot jokaista eri turvavarustetta varten, ja monet niistä ovat yhteensopivia turvatyynyjärjestelmän kanssa.

Jos olet lumilautailija ennemmin kuin laskettelija, ja haluat kuljettaa lautasi mukanasi, sinun kannattaa tutustua Lumilautailulaukkuihimme.

SkatePro
Yksityisyyden suoja Evästeet Toimitusehdot