×
Valikko

Potkulaudan renkaat

Hyvä tietää

Potkulaudan renkaat eri käyttötarkoituksiin

Heti, kun alat käyttää temppupotkulautaa tai säädettävää potkulautaa, se vaikuttaa myös potkulaudan renkaisiin. Jokaisella liikahduksella sekä käännöksellä renkaisiin tulee jälkiä. Jossain vaiheessa potkulaudan renkaat ovat vaihdon tarpeessa, ja jos sinulla on säädettävä potkulauta, olet tullut oikeaan paikkaan.

Täältä löydät potkulaudan renkaat. Renkaita on saatavilla eri kokoisina, jotta löytäisit varmasti sopivat renkaat, olipa sinulla sitten säädettävä tai isorenkainen potkulauta tai temppupotkulauta.

Renkan leveys on melkeinpä universaali, ja sinun kannattaakin keskittyä valitsemaan halkaisijaltaan oikean kokoinen rengas.

Kuinka kovat potkulaudan renkaat minun kannattaa valita?

Renkaiden kovuus sekä halkaisija vaikuttavat suuresti potkulautailukokemukseen. Voisikin sanoa, että mitä pehmeämmät renkaat ovat, sitä mukavampaa ajo on, mutta toisaalta ne kuluvat käytössä nopeammin koviin renkaisiin verrattuna. Hyvin kovat renkaita suositellaan harvoin isorenkaisiin ja säädettäviin potkulautoihin, sillä niitä käytetään pääosin välimatkojen taittoon.

Huomioithan, että kaikki renkaat myydään ilman laakereita, ellei toisin ole mainittu. Jos olet epävarma jonkin tietyn renkaan yhteensopivuudesta potkulautaasi, autamme oikein mielellämme asiassa

SkatePro
Yksityisyyden suoja Evästeet Toimitusehdot