×
Valikko

Soljet rullaluistimiin

  Filter
Tuotemerkit

Rullaluistimen solki kestää käytössä

Rullaluistimen solki on yksi niistä osista, jotka kuluvat loppuun jossain vaiheessa. Erityisesti jos olet bleidaaja, solkiin voi aika ajoin kohdistua kovia iskuja.

Tästä kategoriasta löydät valikoimassamme olevat soljet rullaluistimiin. Soljet on suunniteltu erityisesti inline rullaluistimiin, mutta niitä voidaan käyttää myös joissakin quad rullaluistimissa.

Rullaluistimen solki on suunniteltu kestämään raskas isku, mutta joskus se voi rikkoutua. Jos näin käy, voit korjata asian uudella soljella sen sijaan, että heittäisit rullaluistimet menemään.

Jos rullaluistimen solki rikkoutuu, osta uusi - nopeasti

Jos solki on rikkoutunut, sinun kannattaa harkita uuden soljen ostamista niin pian kuin mahdollista. Vaikka onnistuisit kiristämään rullaluistimet kohtuullisen hyvin käyttämällä vain nauhoja, nilkkasi eivät saa tällöin ihanteellista tukea.

Aina ei kuitenkaan ole tarpeen ostaa uusia solkia samalta valmistajalta, kuin rullaluistimet ovat, sillä niiden kiinnitys on usein melko universaalia. Tosin, on joitakin brändejä, jotka eivät sovi yhteen minkä tahansa soljen kanssa. Jos solki on valmistettu tietylle brändille tai rullaluistimille, tämä on mainittu tuotesivulla.

SkateProlla on lisäksi 365 päivän palautusoikeus, mikä tarkoittaa sitä, että voit palauttaa tilaamasi tuotteen, kunhan se on samassa kunnossa sekä lukumäärältään sama kuin se oli sinulle lähetettäessä.

SkatePro