×
Valikko

Rullaluistimen Soljet

  Filter
Tuotemerkit

Mikä on rullaluistimen solki?

Rullaluistimen soljen avulla saat tiukan ja tyköistuvan istuvuuden, kun laitat rullaluistimen jalkaan. Vaikka ne on tehty pitkäikäisiksi, kaikki soljet kuluvat jossain vaiheessa ja ne on vaihdettava. Tämä pätee erityisesti, jos rullaluistelutyylissäsi luistimesi ottavat vastaan monia iskuja, kuten bleidauksessa/temppurullaluistelussa. Rullaluistimen soljen ostaminen on yksinkertainen tapa saada luistimet takaisin uudenveroisiksi ilman, että sinun tarvitsee ostaa kokonaan uutta paria.

Vaikka on mahdollista luistella ilman solkihihnoja, ne ovat tärkeät optimaalisen nilkkatuen takaamisessa. Kun ostat uusia rullaluistimen solkia, muista, että monet mallit on suunniteltu toimimaan tiettyjen merkkien kanssa. Muista siis tarkistaa tuotteen kuvaus ennen ostamista.

Uuden rullaluistimen soljen asentaminen

Ennen kuin asennat uuden soljen kiinni luistimeen, sinun on ensin poistettava vuori/sisäkenkä ja vanha solki. Tätä varten sinun on aloitettava poraamalla soljen pään rengasta, kunnes se löystyy (saatat tarvita metallileikkuria riippuen siitä, kuinka kova se on). Kun tämä on irrotettu, voit käyttää uusia rautatavaroita ja muttereita ruuvaamaan uusi solki paikalleen. Kun solki tuntuu turvalliselta ja vakaalta, voit lähteä liikkeelle!

Jos uskot, että rullaluistimen nauhoja voisi päivittää, siirry Rullaluistimien oheistarvikkeet -sivullemme, josta löydät nauhat sekä muita käteviä varusteita rullaluistimillesi.

SkatePro
Yksityisyyden suoja Evästeet Toimitusehdot