×
Valikko

Selkäpanssarit

  Filter
Tuotemerkit
Koko

Selkäpanssari lasketteluun ja lumilautailuun

Lasketteletpa sitten merkityillä rinteillä, harrastat backcountry-hiihtoa rinteiden ulkopuolella tai lumilautailet parkissa, ovat suojavarusteet, ja erityisesti laadukas selkäpanssari silloin sijoitus turvallisuuteen. Oikeat suojavarusteet voivat säästää sinut vakavilta loukkaantumisilta, joten harkitse tarkkaan mitä varusteita tarvitset, ennen kuin lähdet laskemaan rinteitä alas.

Koska lasketeltaessa saavutetaan yleensä kovia nopeuksia, haluat varmastikin suojata itseäsi niin paljon kuin mahdollista. Pään jälkeen selkä ja selkäranka ovat niitä alueita, joita sinun tulisi suojata eniten. Moni laiminlyö kunnollisen selkäpanssarin käytön, mutta viime vuosina yleinen tietous sen käytön tärkeydestä on kasvanut. Tästä syystä valikoimastamme löytyy monenlaisia selkäpanssareita, monilta eri valmistajilta. Selkäpanssarimme ovat siis mallista riippuen erilaisia, mutta standardi selkäpanssari kiinnitetään yleensä vartaloon joustavien olkaremmien avulla. Lisäksi, liivimallinen selkäpanssari ja selkäpanssaritakki ovat pidemmälle kehiteltyjä versioita, jotka istuvat tukevasti ja miellyttävästi vartaloa vasten.

Selkäpanssari on tullut suosituksi

Kuten aiemmin mainitsimme, selkäpanssari ja sen käyttö kasvattaa suosiotaan koko ajan. Selkäpanssari ei ole enää pelkästään extreme-laskettelijoiden ja lumilautailijoiden käytössä, ja se voi ehkäistä sinua saamasta vakavaa selkävammaa esimerkiksi kaatumisen yhteydessä.

Skateprosta löydät erinomaisen valikoiman laadukkaita selkäpanssareita eri hintaluokista. Meiltä löytyy vaihtoehto jokaiselle - tutustu heti!

SkatePro