×
Valikko

Selkäpanssarit Lasketteluun

  Filter
Tuotemerkit
Koko

Käytä selkäpanssaria lasketellessa

Lasketteluun tarkoitettua selkäsuojaa pidetään nykyään yleisenä ja välttämättömänä suojavarusteena. Sitä, mitä aiemmin käyttivät vain vaarallisia temppuja suorittavat extreme-laskettelijat, käyttävät nyt monet aikuiset ja lapset jokavuotisilla laskettelulomillaan. Selkäpanssarit, jotka tunnetaan myös nimellä laskettelun suojaliivit, on suunniteltu vaimentamaan putoamisen aiheuttamia iskuja, estämään kovia tai teräviä esineitä vahingoittamasta sinua ja suojaamaan selkää.

Kaksi päätyyppiä ovat hardshell-selkäsuojat ja softshell-selkäsuojat. Hardshell-suojat on valmistettu vahvasta muovista, kuten polykarbonaatista. Softshell-suojissa käytetään pehmeämpää, imukykyistä vaahtomuovimateriaalia, joka on kevyempi mutta tarjoaa vähemmän suojaa.

Kuinka selkäpanssarin pitäisi istua?

Selkäsuojaa käytetään yleensä heti aluskerraston päällä, jota seuraa välikerasto ja ulkokerrasto. Samoin kuin pohjakerraston, selkäpanssarin tulee istua vartaloasi vasten ilman, että se rajoittaa liikettäsi. Pehmustetun alueen yläosan tulee peittää niskan pohja ja ulottua aina häntäluuhun asti.

On olemassa eurooppalainen turvallisuusstandardi, jonka mukaisesti monet suksien selkäsuojat on hyväksytty. Löydät nämä tiedot tuotteen teknisistä tiedoista EN-hyväksyttynä 1621-2 (taso 1 tai 2). Ero tasojen 1 ja 2 välillä on, että jälkimmäinen tarjoaa suuremman iskunvaimennuksen. Tätä turvastandardia käytetään myös moottoripyörien selkäsuojissa.

On tärkeää muistaa, että selkäpanssarin käyttäminen ei tee sinusta voittamatonta, mutta se voi merkittävästi vähentää tai estää monia vammoja yhdessä kehon herkimmistä osista. Pääsi on ehkäpä haavoittuvin kehon osa lasketellessa, joten tutustu korkealaatuiseen ja sertifioituun Laskettelukypärien valikoimaamme.

SkatePro
Yksityisyyden suoja Evästeet Toimitusehdot