×
Valikko

Märkäpuku lisätarvikkeet

Lisätarvikkeita, joita et tiennyt tarvitsevasi

Jos pidät märkäpuvustasi hyvää huolta, se yleensä palvelee sinua usean vuoden ajan. Mutta siltikin, vaikka pitäisit siitä suorastaan extra hyvää huolta, märkäpukuun luultavasti ilmestyy repeämä tai reikä jossakin vaiheessa sen elinkaarta. Paikataksesi märkäpuvun, meiltä löytyy neopreenille tarkoitettu liima, jonka avulla paikkaaminen hoituu käden käänteessä. Märkäpuku lisätarvikkeet - kategoriasta, josta löytyvät myös märkäpuku varusteet / märkäpuku oheistarvikkeet, löydät neopreeniliiman lisäksi myös kaiken muun tarvittavan, jolla optimoit märkäpukusi kestävyyden ja näin ollen pitkität sen käyttöikää.

Tämän lisätarvikkeen tarvitset märkäpuvullesi

Moni vesiurheilija yleensä ajattelee, että jos märkäpuvun huuhtelee puhtaalla vedellä ja ripustaa sen tämän jälkeen varjoon kuivumaan, niin tällöin märkäpuvun käyttöiän pidentämisen eteen on tehty kaikki vaadittava. No tuota - ei varsinaisesti.

Meriveden suola, ultraviolettisäteily, kontaktit hiekan kanssa, urea ja jatkuva venyttäminen kuluttavat pukua. Märkäpuku työskentelee sinun hyväksesi ja ansaitseekin tästä syystä puhdistamista ja kunnollista hoitoa. Sinun tulisi aina käyttää nimenomaan neopreenisille märkäpuvuille koostettua ja kehitettyä pesuainetta. Myös me suosittelemme tätä kaikille märkäpukujen käyttäjille. Kyseinen pesuaine puhdistaa märkäpuvun ja tuhoaa kaikki bakteerit sen sisäpuolelta.

On tärkeää muistaa, että kuuma vesi pilaa märkäpuvun joustavuuden. Tämän takia sinun ei koskaan pitäisi pestä märkäpukua pesukoneessa. Märkäpukua kuivattaessa, se tulisi ripustaa roikkumaan sisäpuoli ulospäin käännettynä ja auringonvalolta suojattuna. Tämä on hyvä tehdä välittömästi puvun pesun jälkeen. Myöskään silitysrautaa tai kuivausrumpua ei saa käyttää märkäpuvun ollessa kyseessä.

SkatePro
Yksityisyyden suoja Evästeet Toimitusehdot