Talviale
Talven loppukauden alennusmyynnit   -  KÄYTÄ TÄTÄ KOODIA WINTER10  -  Klikkaa tästä
×
Valikko

Quad Rullaluistimet / Retro Rullaluistimet

  Filter
Värit
Tuotemerkit
Kengännumero
Renkaan halkaisija
Taitotaso
Edellinen
Seuraava
Sivu 1 / 3

Hyvä tietää

Mitkä ovat quad-rullaluistimet?

Monet pitävät quad-rullaluistimia, jotka tunnetaan englanniksi nimellä "roller skates", aitoina ja alkuperäisinä rullaluistimina. Niissä on neljä rengasta, kaksi edessä ja kaksi takana, minkä vuoksi ne tuntuvat vakailta luistellessa ja seisoessa. Nelipyöräiset rullaluistimet ovat siksi täydellinen vaihtoehto aloittelijoille. Kaiken lisäksi, quad-rullaluistimet ovat leikkisät, erinomaiset tanssimiseen ja ne antavat sinulle täysin erilaisen rullaluistelutuntuman perinteisiin inline-rullaluistimiin verrattuna.

Markkinoilta löytyy valtava valikoima erilaisia quad-rullaluistimia sekä ulko- että sisäkäyttöön. Lisäksi valikoimasta löytyy joko kova- tai pehmeäkenkäisiä malleja eri käyttötarkoituksiin.

Minkälaiset nelipyöräiset rullaluistimet minun tulisi hankkia?

On olemassa lukuisia erilaisia quad-rullaluistimia, jotka sopivat eri luistelutyyleihin. Siksi sinun tulisikin valita quad-luistimet rullaluistelutyylisi perusteella, olipa se sitten disco-luistelu, kuntoilu tai taitoluistelu. Monet mallit sopivat kaikentasoisille rullaluistelijoille.

Mikä erottaa quad-rullaluistimet muista rullaluistimista on erilaisten mallien ja tyylien monipuolisuus. Jotkut suosivat retro-rullaluistimia, jotka henkivät 70-luvun discotyyliä. Toiset suosivat puolestaan matalalla kenkäosalla varustettuja aikuisten quad-rullaluistimia, jotka tarjoavat parempaa nilkan liikkuvuutta ja joustavuutta.

Nelipyöräisiä rullaluistimia on mahdollista saada eri rengasko'oissa. Sisäkäyttöön tarkoitetuissa rullaluistimissa on usein pienemmät renkaat ulkokäyttöisiin rullaluistimiin verrattuna.

Kuinka quad-rullaluistimien tulisi sopia?

On tärkeää, että quad-rullaluistimet istuvat hyvin jalassa. Sinun tulisi pystyä liikuttamaan jalkaasi hieman kengän sisällä. Kenkäosan tulisi istua hyvin jalkasi ympärillä, kannasta sivuille uhraamatta kuitenkaan käyttömukavuutta. Lisäksi on hyvä muistaa, että jokaisella rullaluistimella on sisäänajoaika, ja että jokainen malli istuu hieman eri lailla tuotemerkistä riippuen. Tämän vuoksi sinun kannattaa aina tarkistaa tuotesivuilta löytyvä kokotaulukko.

Jos haluat tietää lisää aiheesta, tutustu meidän Quad-rullaluistimien osto-oppaaseen.

SkatePro
Yksityisyyden suoja Evästeet Toimitusehdot