×
Valikko

Quad rullaluistimet / Retro rullaluistimet

  Filter
Värit
Tuotemerkit
Kengännumero
Renkaan halkaisija
Edellinen
Seuraava
Sivu 1 / 2

Hyvä tietää

Quad rullaluistimet - tunnetaan myös nimellä roller skates

Monet ovat sitä mieltä, että quad rullaluistimet ovat ne aidot ja alkuperäiset rullaluistimet. Niistä saatetaan myös puhua englanninkielisellä nimellä roller skates. Niille ominaista on kaksi vierekkäin olevaa rengasta, sekä edessä että takana. Sen lisäksi luistimien etuosassa on toe stop, jota voidaan käyttää myös jarruttamiseen.

Quad luistimet olivat ensimmäiset rullaluistimet markkinoilla, ja ne olivat erittäin suosittuja ennen inline rullaluistimien yleistymistä. Sen jälkeen tuli ajanjakso, jolloin inline rullaluistimet hallitsivat markkinoita. Kuitenkin viime vuosina quad rullaluistimet ovat alkaneet saavuttaa taas suosiota, johtuen niiden vintage-henkisestä designistään. Tämä on pääsyy sille, miksi quad rullaluistimet tunnetaan myös nimellä retro rullaluistimet. Monet vanhemmat sekä isovanhemmat saattavat muistaa vanhat quad rullaluistimet, jotka voitiin kiinnittää kenkiin.

Miksi valita Quad rullaluistimet?

Quad rullaluistimet tuovat nostalgian tunnetta. Monet ovat käyttäneet niitä lapsuudestaan lähtien ja haluavat käyttää myös aikuisiällä, johtuen sekä tutusta rullaluistelutyylistä että suuresta valikoimasta eri retromalleja ja värejä.

Renkaiden sijoittelun vuoksi ne ovat vakaammat hitaammassa vauhdissa, ja voit lisäksi seistä helposti paikoillasi. Toisaalta quad luistimet eivät ole yhtä nopeat, kuin inline rullaluistimet. Jotkin quad rullaluistimet sopivat kuntoiluun, kun taas toiset lyhyempiin matkoihin, tanssiin tai disco-luisteluun. Valitse siis quad luistimet käyttötarkoituksesi mukaisesti.

Jotkin quad rullaluistimet näyttävät taitoluistimilta korkeineen varsineen, kun taas toiset muistuttavat enemmän tennareita. Monet quad rullaluistimet ovat varustettu matalalla nilkkaosalla, joka tarjoaa parempaa joustavuutta mutta vähemmän tukea nilkalle. Quad rullaluistimet ovat tästä huolimatta hyvin ketterät.

Jos etsit rullaluistimia Roller Derbyyn, tutustu tähän kategoriaan.

Kuinka valitsen oikean koon?

On tärkeää, että quad rullaluistimet istuvat hyvin jalassa. Sinun tulisi pystyä liikuttamaan jalkaasi hieman kengän sisällä. Kengän kärjen ja varpaiden väliin tulisikin aina jäädä 0,5 cm - 1 cm verran tilaa. Kenkäosan tulisi istua hyvin jalkasi ympärillä, kannasta sivuille uhraamatta käyttömukavuutta. Tästä johtuen kannattaa myös aina lukea tuotesivulta löytyvä kokotaulukko.

Jos epäröit, tulisiko sinun valita quad rullaluistimet vai inline-rullaluistimet, voit aina lukea rullaluistimien osto-oppaan. Oppaasta löydät vastaukset yleisimpiin kysymyksiin.

Ja jos epäröit edelleen, voit myös aina ottaa yhteyttä meihin, ja autamme sinua sopivien rullaluistimien löytämisessä.

SkatePro
Yksityisyyden suoja Evästeet Toimitusehdot