×
Valikko

Tekniset Topit

  Filter
Värit
Tuotemerkit
Koko

Tekninen toppi, neopreenipaita rash guard tai mitkä tahansa tekniset vaatteet ovat must-have kaikille, jotka rakastavat vesiurheiluaktiviteetteja.

Laaja valikoimamme on suunniteltu siten, että se saa sinut näyttämään hyvältä, sekä totta kai tarjoamaan oleellista tukea, optimoimaan suorituskykyäsi aalloilla - olivatpa sääolosuhteet mitkä tahansa.

Mutta itse asiassa teknisiä t-paitoja tai teknisiä vaatteita käytetään useimmissa urheilulajeissa, ja niitä käyttävät ihmiset, joilla on aktiivinen elämäntyyli. Juoksijat, patikoijat, pyöräilyjä ja kuntoiluharrastajat käyttävät teknisiä paitoja saadakseen apua suorituskyvyn parantamiseen, näyttääkseen hyviltä tai pitääkseen itsensä lämpiminä.

Rash guard suojaa sinua myös auringolta

Polyesterikankaasta valmistettu tekninen paita auttaa kosteutta pääsemään pois iholtasi, ja kuivuu nopeasti. Nämä paidat ovat usein tämän ansiosta monien patikoijien suosimia. Vesikäytössä suosittu materiaali on lycra. Tässä materiaalissa on monia ominaisuuksia, riippuen siitä, kuinka erilaiset paidat on valmistettu. Jotkin tekniset paidat auttavat sinua pysymään lämpimänä, kun taas toiset on suunniteltu viilentämään korkeissa lämpötiloissa.

Kaikille paidoille yhteistä on se, että ne suojaavat sinua UV-säteilyltä, sekä suojaavat ihoa pieniltä mustelmilta.

Pitkä- ja lyhythihaiset T-paidat jne.

Kuten näet, tässä kategoriassa on aika paljon erilaisia designejä vaatteille. Ja kuten mainittu, sinun tulee harkita, millaisissa olosuhteissa pääsääntöisesti surffaat ja sen jälkeen valita rash guard, joka on optimaalinen kyseisiin olosuhteisiin. Jos surffaat ympäri vuoden, tarvitset muutamia erilaisia teknisiä paitoja.

SkatePro
Yksityisyyden suoja Evästeet Toimitusehdot