×
Valikko

Scootin akselit

Valikoima
Tuotemerkit
Akselin pituus
Reset

Valikoima

Valmis

TuotemerkitResetValmis

Akselin pituus
ResetValmis

Hyvä tietää

Scootin akseleita on erilaisia

Jos alkuperäinen rengaspultti on vaikkapa rikkoutunut, löydät täältä uuden varaosan.

Scootin akselin tehtävänä on yhdistää rengas scoottiin kestävällä tavalla, joka ylläpitää nopeutta.

Kaikkein tunnetuimmat materiaalit ovat teräs ja alumiini. Teräs on vahvempaa ja alumiini kevyempää, joten se, mikä on paras vaihtoehto, riippuu täysin ajajan mieltymyksistä sekä ajotyylistä.

Scootin akselissa on joko integroitu kierre tai se on kaksiosainen pultti, jossa on kierre. Akselin pituus sekä halkaisija vaihtelevat, ja jotkin koot sopivat vain tiettyihin brändeihin - esimerkiksi Ethic ja District forkit ovat yhteensopiva 85 mm. Akselin halkaisijan vakiokoko on 8 mm, mutta niitä on saatavilla myös esimerkiksi 6 mm ja 10 mm halkaisijalla.

Niin etu- kuin takarenkaassa on akseli, ja ostaessasi akselia takarenkaaseen on tärkeää, että akselin halkaisija ja pituus sopivat dekkiin. Ostaessasi akselia eturenkaaseen on tärkeää, että se sopii forkkiin.

Pegit voidaan asentaa akseleihin

Useimmat pegit on mahdollista kustomoida sopimaan melkein mihin tahansa dekkiin holkkeja sekä pitkää akselia käyttämällä.

Akselin koko riipuu siitä, kuinka monta pegiä haluat asentaa yhteen akseliin, ja sekä käyttämästäsi dekistä ja forkista.

Onkin hyvä ajatus mitata vanha rengaspultti ennen uuden ostamista, jolloin voit olla varma että uusi akseli on oikean pituinen. Voit lukea tarkempia tietoja akselin pituudesta sekä yhteensopivuudesta eri dekkien kanssa kultakin tuotesivulta. Jos sinulla on jotain kysyttävää, voit aina ottaa meihin yhteyttä.

Lisätietoja sekä teknisiä yksityiskohtia saat scootin akselien osto-oppaasta.

SkatePro
Yksityisyyden suoja Evästeet Toimitusehdot