×
VALIKKO

Heelys rullakengät

  Filter
Värit
Kengännumero
Renkaat

Hyvä tietää

Heelys - rullakengät twistillä

Heelys rullakengät mahdollistavat rullailun missä vain. Heelys kengät näyttävät tavallisilta skeittikengiltä, joten huomion saaminen on taattua, kun alatkin yhtäkkiä rullailla katuja pitkin.

Heelys rullakengät - kuinka päästä alkuun

Rullakengät antavat sinulle mahdollisuuden valita kävelyn ja rullailun väliltä yhden helpon liikkeen ansiosta. Jos haluat kävellä, voit yksinkertaisesti irrottaa renkaat rullakengistä. Ja kun olet valmis taas rullailemaan, renkaat voi laittaa takaisin paikoilleen.

Renkaiden ollessa paikoillaan voit rullailla kengillä siirtämällä painon kantapäähän, jossa renkaat sijaitsevat. Tekniikka on yksinkertainen ja helppo oppia! Jos haluat pysähtyä, voit tehdä joko pehmeän tai nopean jarrutuksen. Pehmeästi jarruttaaksesi sinun tarvitsee vain nostaa enemmän varpaitasi ja jarruttaa kenkien kantapäillä. Heelys rullakengillä rullailu voi muistuttaa rullaluistelua, mutta tekniikka on kuitenkin erilainen. Koska renkaat sijaitsevat kengän takaosassa, voit aina siirtää painon varpaille, kun olet menettämässä tasapainosi.

Heelys kengät - alkuperäiset rullakengät

Heelys kengät ovat alkuperäiset rullakengät ja parhaan rullailukokemuksen takaamiseksi Heelys-kengissä on FATS-renkaat sekä hyvät laakerit. FATS-renkaat ovat standardit, leveät Heelys-renkaat, jotka mahdollistavat hyvän pidon.

Heelys rullakengät keksittiin Yhdysvalloissa vuonna 2000 ja siitä lähtien ne ovat levinneet ympäri maailmaa, aina Suomeen asti. Rullakengät lapsille ja nuorille kasvattavat yhä suosiotaan, mutta markkinoilta löytyy myös rullakengät aikuisille. Kuka tahansa voikin rullailla, ja tämän ansiosta vanhemmat voivat viettää hauskaa ja aktiivista laatuaikaa lastensa kanssa.

Alunperin Heelys rullakengissä oli vain yksi rengas, mutta rullakengät kahdella renkaalla ovat alkaneet yleistyä, sillä niillä on hieman helpompi rullailla. Heelys rullakengät ovatkin saatavilla joko yhdellä tai kahdella renkaalla varustettuna.

Sopivatko Heelys kengät temppuiluun?

Rullakengät sopivat käytettäviksi niin ulkona, kuin sisätiloissa ja niillä on helppo liikkua esimerkiksi koulun käytävillä tai ostoskeskuksessa. Voit käyttää Heelys kenkiä myös skeittiparkissa, jos haluat temppuilla.

Voit tehdä perinteisiä temppuja, kuten rullailla takaperin, rullailla yhdellä jalalla tai tehdä pyörähdyksiä. Voit olla luova rullakenkiesi kanssa! Jos kengissäsi on nyloninen grindauspleitti, voit tällöin myös grindata raileilla jne.

Rullakengät tanssimiseen - rullakengät auttavat tuunaamaan tanssiliikkeesi

Rullakengät antavat paljon mahdollisuuksia, ja vain mielikuvitus on rajana. Jos olet tanssija, tai nautit tanssimisesta, sinun kannattaa testata tanssiliikeiden tekemistä rullakengät jalassa.

Tämä on nähty useissa talent-ohjelmissa, jossa kilpailijat ovat tanssineet rullakengät jalassa. Myös esimerkiksi tunnettu artisti Usher on käyttänyt heelys rullakenkiä musiikkivideoillaan sekä esityksissään. Vuonna 2002 tehdyllä musiikkivideolla "U don't have to call", huone on ensin täynnä tanssivia ihmisiä, ja yhtäkkiä Usher liukuu kohti kameraa. Ensin se näyttää vain coolilta tempulta, mutta kun huomaat kantapäässä olevan renkaan, ymmärrät ettei kyseessä ole liike, jonka voi tehdä vain erittäin lahjakas tanssija kuten Usher, vaan jotakin, jonka kuka tahasa voi tehdä tuunatakseen tanssiliikkeitään.

Siitä lähtien useat tanssijat ovat yhdistäneet rullakengät koreografioihinsa saadakseen aikaiseksi wow-efektin. Ja koska Heelys rullakengät ovat yhdistelmä rullaluistimia ja normaaleja kenkiä, sinun on helppo siirtyä normaaleista askeleista rullaileviin liikkeisiin.