VALIKKO
×

Tangot temppupotkulautoihin

  Filter
Värit
Tuotemerkit
Yhteensopiva
Tangon korkeus
Tangon leveys
Edellinen
Seuraava
Sivu 1 / 2

Tältä osastolta löytyvät one-piece tangot temppupotkulautoihin. One-piece tanko tarkoittaa sitä, että se ei taitu kasaan ja on siis kestävämpi ja vakaampi kuin normaali tanko, tarjoten ajajalle paremman kontrollin.

3 erilaista temppupotkulauta tankoa.

Temppupotkulautojen tankoja on saatavilla 3 eri mallista: Y-Tanko, T-Tanko ja Riser tanko. Y-Tanko on normaalisti Y-kirjaimen muodossa ja on yleensä tehty 3 palasta, jotka ovat hitsattu yhteen. T-Tanko on yleensä kahdesta palasta, jotka ovat hitsattu yhteen T-kirjaimen muotoon. Riser tangossa on lievä taite, joka tuo tangon gripit hieman korkeammalle. Yleensä Riser tanko on joko T-Tangon taikka Y-Tangon variaatio. Joissain tempputangoissa on ns 'Back sweep' joka tarkoittaa että tankoa on taivutettu hieman taaksepäin, kuten monissa pyörissä. Tankojen mallit ovat mielipide valinta, eivätkä eroa toisistaan järkyttäviä määriä muuta kuin mihin käyttäjä on itse tottunut.

Yleistä tietoa potkulautojen tangoista.

Terästangot ovat vahvempia kuin alumiiniset, mutta samalla myös painavampia. Huomaa, että tangot ovat joko ruuvikierteellisiä tai kierteettömiä. Muista tämä myös forkkia valitessasi, sillä kierteetön tanko vaati seurakseen kierteettömän forkin ja kierteellinen tanko vaatii kierteellisen forkin. Ominaisuudet on mainittu tuotetiedoissa.

Jos ette osaa päättää minkä tangon haluatte, voitte lukea lisää oppaastamme täältä.