×
Valikko

Tangot temppupotkulautoihin

Valikoima
Värit
Tuotemerkit
Tangon korkeus
Tangon ulkohalkaisija
Yhteensopiva
Tangon materiaali
Reset

Valikoima

Valmis

Värit

ResetValmis

TuotemerkitResetValmis

Tangon korkeus
ResetValmis

Tangon ulkohalkaisija
ResetValmis

Yhteensopiva


ResetValmis

Tangon materiaaliResetValmis
Edellinen
Seuraava
Sivu 1 / 2

Hyvä tietää

Yksiosainen scootin tanko - kestävä ja vankka

Tästä kategoriasta löydät erinomaisen valikoiman scootin tankoja. Niitä on saatavilla eri designeillä sekä monissa eri väreissä, mahdollistaen sen että scoottisi erottuu varmasti muista. Tankoja on myös saatavilla eri pituuksissa, sopiakseen täydellisesti ajotyyliisi sekä pituutesi. Kaikki tältä sivulta löytyvät tangot ovat yksiosaisia, mikä tarkoittaa sitä että ne ovat vankempia sekä kestävämpiä kuin taitettavat tangot.

Standardi vs. oversized scootin tanko

Ennen kuin ostat uudet tangon scoottiisi, sinun kannattaa harkita, haluatko standardin vai oversized-tangon.

  • Standardi tanko on ulkohalkaisijaltaan 32 mm ja sisähalkaisijaltaan 28 mm
  • Oversized tanko on ulkohalkaisijaltaan 35 mm ja sisähalkaisijaltaan 32 mm

Se, valitsetko standardin vai oversized tangon on pitkälti makuasia. Muistathan, että jos ostat oversized tangon, jonka sisähalkaisija on 32 mm, tarvitset HIC-compressiojärjestelmällä varustetun forkin. Toisaalta, oversized tangot, joiden sisähalkaisija on 28 mm sopivat standardiforkkeihin.

Alumiini-, teräs vai titaanitanko?

Oversized scootin tangot, jotka ovat sisähalkaisijaltaan 32 mm, on yleensä valmistettu teräksestä. Terästangot ovat hieman painavampia, mutta samalla vahvoja sekä hyvin vankkoja, ollen myös hyvin kestäviä. Oversized tangot, jotka ovat sisähalkaisijaltaan 28 mm, on yleensä valmistettu alumiinista. Alumiinitangot ovat kevyitä, mutta eivät yhtä vahvoja kuin terästangot. Painoltaan kevyt materiaali tosin tekee ilmatemppujen tekemisestä helpompaa ja soveltuu hyvin parkkiajoon.

Scootin Y-tanko ja T tanko

Scootin tangoista on pääasiallisesti saatavissa kahta tyyppiä, Y-tankoja sekä T-tankoja. Näistä kahdesta on saatavilla myös useita eri variantteja. Y-tanko on Y-kirjaimen muotoinen ja koostuu kolmesta tai useammasta kappaleesta, jotka on hitsattu yhteen. T-tanko koostuu kahdesta yhteen hitsatusta osasta. Joidenkin T-tankojen poikkitangoissa on vahvistuksia lisäkestävyyden saamiseksi. Joissakin tangoissa on myös back sweeppiä, tankoa on taivutettu hieman taaksepäin, kuten monissa pyörissä. Mutta se, suositko taaksepäin taivutettua tankoa vai et, riippuu omasta maustasi sekä ajotyylistäsi.

Tutustu tällä sivulla oleviin scootin tankoihin ja päivitä scoottisi uuteen uskoon. Jos haluat lukea lisätietoja tangoista, kannattaa tällöin tutustua tankoja käsittelevään oppaaseen.

SkatePro
Yksityisyyden suoja Evästeet Toimitusehdot