×
Valikko

Jääkiekon Lisävarusteet

Valikoima
Tuotemerkit
Reset

Valikoima

Valmis

Tuotemerkit
ResetValmis

Jääkiekkovarusteet, jotka pitävät sinut valmiina

Jääkiekko on nopeatoimintainen ja fyysinen urheilulaji, jossa luisteluvälineiltä vaaditaan paljon. Jääkiekkovarusteiden huoltaminen ja pienempien osien säännöllinen vaihtaminen voi pidentää varusteiden käyttöikää. Näin urheilusuorituksesi myös pysyy parhaana mahdollisena ja vältyt muutamalta suuremmalta ostokselta. NHL-joukkueiden pelaajat kantavat mukanaan valtavan määrän jääkiekkotarvikkeita laukuissaan, eikä sinulla ei ole mitään syytä olla kuljettamatta muutamaa omaa mukanasi.

Jääkiekkoluistinten suojat suojaavat teriä

Jääkiekkoluistimien terät ovat arvokkaita, ja luistelijat pitävät niitä mahdollisimman terävinä. Tämä antaa heille parhaan hallinnan jäällä. Jääkiekkoluistinten suojat ovat suojaavat kuoret, jotka asetetaan terien päälle, kun niitä ei käytetä. Tämä estää terien vaurioitumisen varustelaukun sisällä, pukuhuoneessa ja suojaa myös käsiäsi viilloilta.

Jääkiekkomailan ja -luistimien lisäksi jääkiekkovarusteisiin kuuluu myös luistimien nauhat. Jos pelaat säännöllisesti, tulet luultavasti käymään läpi useita metrejä luistinnauhoja koko urasi aikana. Onneksi luistinnauhat ovat sekä helppoja että edullisia vaihtaa.

Tästä kategoriasta löydät myös jääkiekon hammassuojat, mutta isompia vartalopehmusteita ja kypäriä varten, tsekkaa Suojavarusteet kiekkoon -valikoimamme.

SkatePro
Yksityisyyden suoja Evästeet Toimitusehdot