×
Valikko

Jääkiekkovarusteet ja lisätarvikkeet

  Filter
Tuotemerkit

Jääkiekkoluistimien nauhat ja muut jääkiekkovarusteet

Terän ja kenkäosan lisäksi nauhat ovat oleellinen osa jääkiekkoluistimiasi, ja jos pelaat säännöllisesti, kulutat todennäköisesti useita metrejä nauhaa peliurasi aikana. Onneksi jääkiekkoluistimien nauhat ovat edullisia sekä helppoja vaihtaa. Tästä kategoriasta löydät erilaisia laadukkaita nauhoja jääkiekkoluistimiin, ja olemme varmoja että meiltä löydät ainakin yhdet nauhat, jotka sopivat sekä tarpeisiisi että tyyliisi.

Tämä on myös kategoria, josta löydät muut jääkiekkovarusteet, jotka eivät sopineet muihin kategorioihimme.

Ja olitpa aloitteleva jääkiekkoilija, tai jo kokenut konkari, on aina tärkeää että terät ovat puhtaat sekä terävät. Tätä tarkoitusta varten meillä on teroittimia, jotka on suunniteltu olemaan kooltaan mahdollisimman pieniä, ja tämä on syy sille, miksi monet pelaajat kuljettavat niitä mukanaan harjoituksiin ja peleihin.

Opi pelaamaan jääkiekkoa

Jääkiekon pelaamisen aloittaminen ei ole yhtä helppoa, kuin rullakiekon aloittaminen. Erityisesti nuoret lapset luopuvat usein jääkiekosta ennen kuin he ovat kunnolla oppineet luistelemaan. Tästä johtuen on tärkeää, että opetat lapsesi luistelemaan ennen kuin lähetät hänet ensimmäisiin jääkiekkotreeneihin. Tempish Skate Trainer on erinomainen apuväline, jolla aloittelija pääsee.

SkatePro
Yksityisyyden suoja Evästeet Toimitusehdot