×
Valikko

Rullaluistimet akselit

  Filter
Tuotemerkit

Hanki uudet rengasakselit täältä

Vaikka rullaluistimet akselit ovat kestäviä, saattaa tulla aika jolloin sinun pitää vaihtaa ne. Kaikkein yleisin ongelma on, että akseli yksinkertaisesti katkeaa. Toinen tyypillinen ongelma on kierteissä, jotka kuluvat lukuisten laakeri- ja rengasvaihtojen myötä.

Kaikeksi onneksi rullaluistimen akseli on edullista vaihtaa. Tästä johtuen monet luistelijat vaihtavat kerralla kaikki rullaluistimen akselit, kun yksi rikkoutuu. Tähän tarkoitukseen valikoimastamme löytyy complete settejä eri valmistajilta, kuten K2:lta ja Tempishiltä.

Esimerkiksi Rollerblade suosittelee ostamaan uudet akselit sekä ruuvit jokaisella renkaan vaihtokerralla. Meidän mielestämme tämä ei ole tarpeen, ellet näe kulumaa osissa, jotka ovat suoraan yhteydessä rengasholkkiin.

Kuinka irrottaa jumissa oleva akseli

Jos yksi rengasakseleista on jumissa kiskossa, sinun ei tarvitse murehtia sitä sen suuremmin. Sitä sattuu melkein kaikille jossain vaiheessa, mutta erityisesti uusille luistelijoille, jotka pelkäävät akselin tai renkaat irtoamista rullaluistellessaan, ja kiristävät rullaluistimen akselit liian kireälle.

Jumissa olevan akselin irrottamiseksi sinun kannattaa voidella sitä hieman, ja antaa sen vaikuttaa yön yli. Jos akseli ei tällöin irtoa, kannattaa silloin kokeilla toista tapaa.

Tätä konstia varten tarvitset rautasahan, jolla leikkkaat litteän kolon ruuvipäähän. Kun kolo on tarpeeksi syvä, ota avuksi talttapäinen ruuvimeisseli ja käytä sitä löysentääksesi akselia. Eikö onnistunut? Otetaan siis käyttöön järeämmät keinot.

Sinun täytyy porata akseli ulos. Kaiva esiin sähköpora sekä poranterä, joka on suunnilleen samankokoinen, kuin ruuvipää. Sen jälkeen poraa hyvin hitaasti akselin pään läpi. Kun se on irronnut, sinun pitäisi pystyä työntämään akseli ulos. Huomautus: Ole hyvin varovainen, jotta et vahingoita kiskoa, kun käytät tätä tapaa.

Tältä sivulta löydät valikoimassamme olevat rullaluistimet akselit. Jos alkuperäinen akseli on rikkoutunut tai yksinkertaisesti tarvitset uudet akselit, löydät ne tältä sivulta. Pian olet taas rullaluistelemassa!

Tarkempia tietoja mitoista sekä yhteensopivuuksista eri mallien kanssa voit lukea kunkin akselin tuotesivulta.

SkatePro
Yksityisyyden suoja Evästeet Toimitusehdot