Hyvää ystävänpäivää
Erikoistarjoukset ja alennukset  -  Näytä tarjoukset
×
Valikko

BMX Ketjut

  Filter
Värit
Tuotemerkit
Ketjun tyyppi

Hyvä tietää

Miksi tarvitset laadukkaat BMX ketjut?

Freestyle bmx pyörän ketjut ovat osa, joka vastaa voiman siirrosta eturattaasta takarattaaseen. Toisin sanoen, ketju on oleellinen osa bmx pyörää.

Vaikka olet investoinut uuteen freestyle bmx pyörään, jossain vaiheessa tulee aika, jolloin pyörän ketjut tulee vaihtaa. Ehkäpä ne rikkoutuvat tai on tullut aika päivittää perusosia parempiin.

Half link ketju vs. single speed ketju - mitkä pyörän ketjut valita?

Kun haluat vaihtaa bmx pyöräsi ketjut, joudut yleensä harkitsemaan yhtä isoa kysymystä: Haluatko ostaa half link ketjut, vai single speed pyörän ketjut.

Molemmilla ketjutyypeillä on omat hyvät ja huonot puolensa, mutta voisi sanoa, että half link bmx ketjut mahdollistavat ketjun pituuden hienomman säädön, kuin single speed ketjut.

Mitä tulee kestävyyteen, suosittelemme half-link ketjuja aggressiivisille bmx ajajille, jotka yleensä tekevät temppuja, joissa ketjut altistuvat iskuille.

Huomautus: Jotkin half link ketjut vaativat erityisiä ketjun asennustyökaluja säätämistä varten. Jos näin on, tieto on mainittu ketjujen tuotesivulla.

BMX pyörän ketjujen koko

Tyypillinen bmx pyörän ketjun leveys on ⅛” . Se on myös yleisin ketjukoko, jonka löydä freestyle bmx pyöristä. Jotkin race bmx ajajat suosivat 3/32” leveyttä. Ne ovat hyvin kapeita ketjuja, ja näin myös painoltaan kevyempiä - tärkeä seikka joillekin ajajille. Useimmat bmx ajajat suosivat leveydeltään standardeja ⅛” bmx ketjuja.

SkatePro
Yksityisyyden suoja Evästeet Toimitusehdot