Takaisin Koulunpenkille
Erikoistarjoukset ja alennukset  -  Näytä tarjoukset
×
Valikko

Laskettelulasit

  Filter
Tuotemerkit
Kasvojen koko
Linssin säätyyppi
Vaihdettavat linssit
Edellinen
Seuraava
Sivu 1 / 2

Hyvä tietää

Laskettelulasien käytön tärkeys

Laskettelulasit ovat tärkeä osa pukeutumistasi laskettelurinteillä. Ne suojaavat silmiäsi erilaisilta sääolosuhteilta, kuten auringonpaisteelta, lumelta, sumulta, tuulelta ja tarjoavat UV -suojan. Kasvojen pitäminen lämpiminä kylmissä olosuhteissa on myös tervetullut etu. Parhaissa hiihtolaseissa on huurtumista estävät ominaisuudet, hengittävä vaahtomuovi ja mahdollisuus vaihtaa linssit eri sääolosuhteisiin sopivaksi.

Minkä värisiä linssejä minun pitäisi käyttää?

Yleisesti ottaen tummemmat linssit päästävät vähemmän valoa läpi, joten ne ovat erinomaiset estämään auringon häikäisyä. Vaaleammat värilliset linssit päästävät enemmän valoa sisään, mikä on hyödyllistä hämärämpinä ja pilvisinä päivinä. Värien lisäksi jokaiselle linssille annetaan VLT-luokitus prosentteina (visuaalinen valonläpäisy). Mitä alhaisempi VLT-%, sitä vähemmän valoa pääsee sisään, mikä on parasta aurinkoisina päivinä. Mitä korkeampi VLT-%, sitä enemmän valoa pääsee sisään, ja tämä on optimaalista pilvisille ja lumisille päiville.

Joissakin suojalaseissa on vaihdettavat linssit, jotta voit vaihtaa linssit sääolosuhteiden mukaan. Tuotevalikoimamme laskettelu- tai lumilautailulaseissa voi olla ilmaiset extralinssit mukana.

Ovatko lumilautailu- ja laskettelulasit samanlaiset?

Lyhyt vastaus tähän kysymykseen: kyllä ovat. Olivatpa lumilautailulasisi laskettelumerkiltä tai lumilautamerkiltä, ne ajavat saman asian. Monet tuotemerkit ovat neutraaleja näiden lajien suhteen, joten voit tehdä päätöksesi perustuen muihin tekijöihin, kuten tyyliin, väriin ja laatuun liittyen.


Lisää hyödyllistä tietoa laskettelulasien ostamisesta saat Laskettelu- ja lumilautailulasien oppaastamme.

SkatePro
Yksityisyyden suoja Evästeet Toimitusehdot