VALIKKO
×

Laskettelulasit

  Filter
Värit
Tuotemerkit
Kasvojen koko
Linssin säätyyppi
Vaihdettavat linssit
Silmälasien päälle sopivat (OTG)
Edellinen
Seuraava
Sivu 1 / 3

Täältä löydät valikoimamme laskettelulasit.

Laadukkaat laskettelulasit ovat olennainen osa onnistuneen laskettelureissun varustusta, erityisesti keskitalven kylmillä ilmoilla. Laskettelulaseja on monessa hintaluokassa: kalliimmissa malleissa on usein edullisempia malleja laadukkaampi lasi.

Kannatta muistaa että jopa pilvisellä säällä lumi saattaa heijastaa voimakkaasti valoa, ja laseille on tarvetta. Lasien korkea hinta tarkoittaa usein myös korkeaa laatua, sekä kestävyyden että muiden ominaisuuksien suhteen.

Laskettelulasien linssit

Pilvisellä ja lumisella säällä kannattaa valita lasit vaaleilla, esimerkiksi keltaisilla linsseillä. Aurinkoisille ilmoille suositellaan sen sijaan tummaa linssiä, esimerkiksi mustaa tai tummansinistä. Kannattaakin harkita ottaako mukaan vain yhdet lasit, vai sekä pilviseen että aurinkoiseen säähän sopivat laskettelulasit.

Joissakin laseissa tulee mukana vaihtolinssit, ja jotkin yleislasit sopivat kaikkiin olosuhteisiin. Suurin osa linsseistä on käsitelty niin, etteivät ne huurustu helposti.

Laskettelulasien oikea koko

Laskettelulasien kuuluisi istua tiukasti kasvoilla olematta kuitenkaan liian tiukat. Kaikissa SkatePron valikoimissa olevissa laseissa on säädettävät remmit, jotta pystyt itse säätelemään lasit sopivalle kohdalle. Monissa laseissa on myös panoraama-linssit eli näkökenttäsi pysyy laajana lasit päässäkin. Valikoimistamme löytyy myös laseja, joiden alle mahtuu esimerkiksi silmälasit.