×
Valikko

Laskettelulasit & Lumilautailulasit

  Filter
Tuotemerkit
Kasvojen koko
Linssin säätyyppi
Vaihdettavat linssit

Hyvä tietää

Laskettelulasit ja lumilautailulasit

Täältä löydät kaikki valikoimassamme olevat laskettelulasit, jotta olisit hyvin varustautunut laskettelureissullesi.

Hyvät laskettelulasit ovat tärkeä osa onnistuneen laskettelureissun varustusta, erityisesti keskitalven kylmillä ilmoilla. Laskettelulaseja on saatavilla eri hintaluokissa, ja kalliimpien laskettelulasien etuna on se, että niissä on yleensä laadukkaammat linssit, jotka suojaavat silmiäsi kirkkaalta auringon valolta.

Muista, että vaikka sää olisi pilvinen ja harmaa, aurinko voi silti heijastua lumesta hyvin voimakkaasti. Kalliimmat laskettelulasit eivät huurru yhtä helposti kuin edullisemmat mallit. Toki, laskettelulasien kestävyys on tyypillisesti yhdenmukainen hinnan kanssa.

Laskettelulasien linssit

Kun sää on harmaa ja pilvinen, ja ehkä myös lunta sataa paljon, on hyviä ajatus käyttää vaaleita linssejä - kenties keltaisen värisiä. Toisaalta, kun sää on kirkas ja aurinkoinen, mustat, tummansiniset tai harmaat linssit ovat optimaalinen valinta. Kannattaa siis aina ottaa mukaan laskettelulasit, joissa on oikeat linssit.

Jos haluat optimaaliset olosuhteet, voi olla hyvä ajatus hankkia kaksi paria laskettelulaseja, jotta olet aina valmistautunut kaikkiin sääolosuhteisiin. Joissakin laskettelulaseissa on vaihdettavat linssit, jotta voit kattaa kaikki tarpeesi yhdellä lasiparilla - ja joidenkin laskettelulasien mukana tulee jopa ylimääräiset linssit. Välttääksesi laskettelulasiesi huurtumista, useimmat mallit on rakennettu useista kerroksista, hyödyntäen huurtumisenestomateriaalia.

Laskettelulasien istuvuus

Laskettelulasien ja lumilautailulasien tulisi istua tiukasti kasvoilla, olematta kuitenkaan liian tiukat. Kaikissa valikoimassamme olevissa laskettelulaseissa on säädettävät remmit, jotta laskettelulasit pysyisivät paikoillaan. Monissa malleissa on lisäksi laaja panoraamanäkymä, joten sinulla on parempi kokonaiskuva laskettelualueesta. Meillä on myös erityisiä OTG-malleja, joissa on tilaa normaaleille silmälaseille.

SkatePro
Yksityisyyden suoja Evästeet Toimitusehdot