VALIKKO
×

Skaterampit ja reilit

  Filter
Tuotemerkit

Täältä löydät kaiken skuuttirampeista ja skeittirampeista, quarter pipeihin ja skeittireileihin.

Rakenna oma skeittipuisto rampeista

Freshpark-rampit ovat taitettavia, ja niitä voi helposti siirtää paikasta toiseen. Tämä tarkoittaa sitä että voit käyttää ramppeja eri paikoissa, kuten koulupihalla tai parkkipaikalla. Koska rampit ovat liikuteltavia on se kätevä ominaisuus, jos haluat rakentaa erilaisia ratoja ja esteitä tai liikutella ramppeja ja reilejä ympäriinsä. Ramppeja pystyy yhdistämään toisiinsa ja rakentaa siten kokonaisen skeittiparkin. Jos kyllästyt settiin voit helposti muuttaa sitä. Skeittiramppien ja reilien korkeutta pystyy usein säätämään, joten ne voidaan säätää eri tasoille. Osa skeittireileistä voidaan yhdistää puisiin ramppeihin.

Ensimmäiset skeittipuistot rakennettiin 1960- ja 1970-luvuilla, ja niissä oli ainoastaan kiinteitä ramppeja. Tämän takia skeittarit alkoivat kyllästyä puistoihin, ja nykyään skeittiparkeista rakennetaankin monipuolisempia. Freshpark-rampit on valmistettu laadukkaista materiaaleista, kuten ABS komposiitista sekä raudasta, eikä niitä ei tarvitse huoltaa juuri ollenkaan.

Ei skeittiparkkia ilman quarter pipea

Selittäessä quarter pipeä on paras aloittaa halfpipestä. Kuvittele normaali pipe jonka leikkaat vaakasuorassa kahtia. Tuloksena on halfpipe, joka on toivottu kaari skeittiparkeissa. Half pipen muoto tulee aalloista ja surffaamisesta, ennen skeittipuistojen yleistymistä skeittarit käyttivät hylättyjä uima-altaita skeittaukseen.

Tästä huolimatta, Quarter pipe on skeittipuiston kulmakivi, halfpipen puolikas. Quarter pipet ovat monipuolisia ja voidaan käyttää yksinään, mutta myös luoda useita erilaisia esteitä. Tietenkin voit laittaakaksi quarter pipea yhteen ja saada half pipen. Voit myös sijoittaa kaksi quarter pipeä selät vastakkain ja saat spinen ramppiin. Ramppeja käytetään vauhdin keruuseen ja temppuihin kuten ilmaan, grindeihin, jne.