×
Valikko

Scootti Rampit & Reilit

Valikoima
Tuotemerkit
Reset

Valikoima

Valmis

Tuotemerkit


ResetValmis

Scootti ramppi omaan scoottiparkkiisi

Kukapa ei lapsena haluaisi omistaa ikiomaa scoottiparkkia, joka aina valmis käyttöön?

Valikoimassamme olevat scootti rampit tekevästä tästä lapsuuden unelmasta totta, ja voit saada ikioman scoottipuiston. Meiltä löydät sekä railit että rampit scooteille, jotta voit parantaa taitojasi. Toki, on mahtava tunne löytää siistejä scoottipaikkoja kodin läheltä, mutta kotona olevan parkin ansiosta sinulla on aina paikka jonne mennä, ja jossa voit parantaa taitojasi nopeasti.

Scootti rampit ovat liikuteltavissa

Toinen potkulauta ramppeihin ja reileihin liittyvä asia on, että ne on helppo kuljettaa paikasta toiseen. Jos haluat järjestellä scoottiparkkisi uuteen uskoon, voit tehdä sen itse. Jos haluat siirtää rampit vaikkapa koulun pihalle tai naapuriin, pyydä avuksi muutama kaveri ja niiden kuljettaminen sujuu nopeasti.

Treenaa temppuja, kunnes hallitset ne

Temppujen oppiminen on pitkä prosessi. Erityisesti, jos sinulla on hankaluuksia löytää hyvää paikkaa, missä voisit harjoitella samoja temppuja uudelleen ja uudelleen, kunnes hallitset ne. Parhaimmat paikat ovat usein jo varattuja, jolloin joudut ottamaan omaa vuoroasi. Jotkin hyvät paikat voivat olla käyttökelvottomia tiettyyn aikaan päivästä. Omien ramppien sekä reilien avulla voit harjoitella milloin vain. Se on mahdollisuus oppia temppuja nopeammin, sekä myös tilaisuus opetella temppuja scoottaavien kavereiden kanssa vaikkapa kotipihalla.

SkatePro
Yksityisyyden suoja Evästeet Toimitusehdot