×
Valikko

Grindireilit & rampit scooteille

  Filter
Tuotemerkit

Rakenna oma skeittipuisto rampeista ja reileistä

Lapsena, kukapa ei haluaisi omistaa ikiomaa skeittipuistoa, joka aina valmis käyttöön?

Valikoimassamme olevat rampit skuuteille tekevästä tästä lapsuuden unelmasta totta, ja voit saada ikioman skeittipuiston. Meiltä löydät sekä railit että rampit scooteille, jotta voit parantaa taitojasi. Toki, on mahtava tunne löytää siistejä skuuttipaikkoja kodin läheltä, mutta kotona olevan parkin ansiosta sinulla on aina paikka jonne mennä, ja jossa voit parantaa taitojasi nopeasti.

Rampit skuuteille ovat liikuteltavissa

Toinen ramppeihin ja reileihin liittyvä asia on, että ne on helppo kuljettaa paikasta toiseen. Jos haluat järjestellä skuuttiparkkisi uuteen uskoon, voit tehdä sen itse. Jos haluat siirtää rampit vaikkapa koulun pihalle tai naapuriin, pyydä avuksi muutama kaveri ja niiden kuljettaminen sujuu nopeasti.

Treenaa temppuja, kunnes hallitset ne

Temppujen oppiminen on pitkä prosessi. Erityisesti, jos sinulla on hankaluuksia löytää hyvää paikkaa, missä voisit harjoitella samoja temppuja uudelleen ja uudelleen, kunnes hallitset ne. Parhaimmat paikat ovat usein jo varattuja, jolloin joudut ottamaan omaa vuoroasi. Jotkin hyvät paikat voivat olla käyttökelvottomia tiettyyn aikaan päivästä. Omien ramppien sekä reilien avulla voit harjoitella milloin vain. Se on mahdollisuus oppia temppuja nopeammin, sekä myös tilaisuus opetella temppuja skuuttaavien kavereiden kanssa vaikkapa kotipihalla.

SkatePro