VALIKKO
×

Rampit ja reilit

  Filter
Tuotemerkit

Rakenna oma skeittipuisto rampeista ja reileistä

Lapsena, kukapa ei haluaisi omistaa ikiomaa skeittipuistoa, joka aina valmis käyttöön?

Valikoimassamme olevat rampit tekevästä tästä lapsuuden unelmasta totta, ja voit saada ikioman skeittipuiston. Meiltä löydät launch rampit, doublerampit, fourwayt sekä mini rampit, jotka soveltuvat sekä skuuttaajille että skeittaajille. Mutta mitä olisi skeittipuisto ilman grindireilejä, ja tästä johtuen meillä on valikoimassa myös erilaisia reilejä. On hienoa löytää kotikulmilta skeittaamiseen soveltuva paikka, mutta oma skeittipuisto on aivan oma lukunsa. Voit skeitata milloin vain!

Rampit, joita voi liikutella

Toinen ramppeihin ja grindireileihin liittyvä asia on, että ne on helppo kuljettaa paikasta toiseen. Jos haluat järjestellä skeittipuistosi uuteen uskoon, voit tehdä sen itse. Jos haluat siirtää rampit vaikkapa koulun pihalle tai naapuriin, pyydä avuksi muutama kaveri ja niiden kuljettaminen sujuu nopeasti.

Treenaa temppuja, kunnes hallitset ne

Temppujen oppiminen on pitkä prosessi. Erityisesti, jos sinulla on hankaluuksia löytää hyvää paikkaa, missä voisit harjoitella samoja temppuja uudelleen ja uudelleen, kunnes hallitset ne. Parhaimmat paikat ovat usein jo varattuja, jolloin joudut ottamaan omaa vuoroasi. Jotkin hyvät paikat voivat olla käyttökelvottomia tiettyyn aikaan päivästä. Omien ramppien sekä reilien avulla voit harjoitella milloin vain. Se on mahdollisuus oppia temppuja nopeammin, sekä myös tilaisuus opetella temppuja skeittaavien kavereiden kanssa vaikkapa kotipihalla.

Ilman quarter pipeä ei ole skeittiparkkia

Selitettäessä quarter pipeä on paras aloittaa halfpipestä. Kuvittele normaali pipe, jonka leikkaat vaakasuorassa kahtia. Tuloksena on halfpipe, joka on suosittu este skeittiparkeissa. Idea käyttää halfpipeä skeittipuistossa sai inspiraationsa aalloista ja halusta imitoida surffausliikettä tasaisella maalla skeittilautaa käyttäen. Ennen skeittipuistojen perustamista, surffaajat ja skeittaajat harjoittelivat taitojaan hylätyissä, tai tyhjissä uima-altaissa.

Tästä huolimatta, skeittiparkin kulmakivenä on quarter pipe, halfpipen puolikas. Quarter pipet ovat monipuolisia, ja niitä voi käyttää yksinään, mutta myös luomaan monia erilaisia esteitä. Toki, voit laittaa kaksi quarter pipeä yhteen saadaksesi half pipen, mutta voit myös sijoittaa ne selät vastakkain, jolloin saat spinen. Ramppeja käytetään liikkeen saamiseen, sekä ilmatemppuihin, grindaukseen jne.