Talviale
Talven loppukauden alennusmyynnit   -  KÄYTÄ TÄTÄ KOODIA WINTER10  -  Klikkaa tästä
×
Valikko

Laskettelutakit

  Filter
Värit
Tuotemerkit
Koko
Tyyppi
Aktiviteetti
Sukupuoli
Edellinen
Seuraava
Sivu 1 / 3

Oikean laskettelutakin valinnalla on väliä

Ei väliä sillä, oletko kilpahiihtäjä vai rennosti vapaa-ajalla hiihtäjä - oikean talvitakin valinta on oleellista suorituskykysi kannalta, ja se vaikuttaa suuresti siihen kuina hauska ja onnistunut päiväsi on.

Lämmintä ja kuivaa talvitakin avulla

Kaikki tästä kategoriasta löytyvät talvitakit on suunniteltu siten, että ne pitävät sinut sekä lämpimänä että kuivana. Useimmissa tämän osion talvitakeissa on etuosassa tuulenpitävää kangasta, ja takaosassa hengittävää kangasta. Tämä suunnittelu varmistaa sen, että etuosa suojaa kylmältä tuulelta samalla, kun takaosa tuulettaa ylimääräisen lämmön sekä kuljettaa hien sisemmästä kerroksesta.

Kuinka valita oikea talvitakki?

Joten mikä talvitakki sinun tulisi valita, kun olet ulkona rinteessä tai hiihtämässä ladulla? Se saattaa vaikuttaa vaikealta kysymykseltä vastata, mutta itse asiassa se ei ole - sinun tarvitsee vain pitää mielessä nämä kaksi asiaa.

  • Mikä on aktiivisuustasoni?
  • Millainen sää/lämpötila on?

Jos haluat kokeilla rajojasi ja pidät kilpahiihdosta, tarvitset vain ohuen takin sekä välikerroksen. Näin sinun ei tarvitse pysähtyä ottamaan vaatekerroksia pois, jos sinulle tule liian lämmin, tai lisäämään vaatteita kun alat palella.

Jos taas pidät enemmän vapaa-ajan hiihtämisestä, paras tapa pysyä lämpimänä aurinkoisena ja lämpimänä päivänä on pukea hieman paksumpi välikerros. Sinun kannattaa ottaa mukaan kevyt, topattu takki tai soft shell-takki, jonka voit pukea päälle pitäessäsi tauon tai jos alat palella.

Laskettelutakit pitävät sinut mukavana ja lämpimänä koko päivän

Laskettelutakki pitää sinut lämpimänä ja olosi mukavana kun olet ladulla. Lämpimänä ja kuivana pysyminen on tärkeä osa onnistunutta päivää ulkona.

Talvitakin ei pitäisi pelkästään pitää oloasi lämpimänä ja suojata tuulelta, vaan myös antaa kehosi hengittää ja sallia hien ja kosteuden haihtua. Monet talvitakit, jotka löydät tästä kategoriasta, on suunniteltu siten, että etuosassa on tuulenpitävää kangasta, ja takaosassa on joustavaa ja hengittää kangasta. Näin kehosi voi hengittää, ja se tarkoittaa, että sinulla on aina mukavantuntuinen kehon lämpötila - milloin tahansa.

SkatePro
Yksityisyyden suoja Evästeet Toimitusehdot