×
Valikko

Laskettelusiteet

  Filter
Tuotemerkit
Paras käyttötapa
Jarrun leveys
DIN-asteikko
Sidetyyppi

Hyvä tietää

Kuinka valita parhaat laskettelusiteet

Kun ostat laskettelusuksien siteet, on tärkeää kysyä itseltäsi, millainen laskettelija olet. Oletko aloittelija? Sinulla on hieman kokemusta? Vai oletko jo kokenut lajin harrastaja? Nyrkkisääntönä on: mitä enemmän kokemusta sinulla on, sitä tiukemmat haluat siteiden olevan.

Sen lisäksi, haluat laskettelusiteet, jotka sopivat laskettelutyyliisi ja painoosi, sillä on tärkeää että siteet irtoavat monoista oikeaan aikaan. Jos olet aloittelija, on hyvä ajatus ottaa avuksi kokenut laskettelija tai työpaja siteiden irtoamisherkkyyden säätämiseksi.

Laskettelusuksien siteille on ominaista, että mono kiristetään sekä varvasosasta että kantapäästä, poiketen maastohiihtositeistä, jotka yleensä kiinnitetään vain monon etuosasta.

Monojen ja laskettelusuksien siteiden tulee sopia yhteen

Ehkäpä olet saanut upouuden laskettelumonoparin ja tajunnut, etteivät ne sopi laskettelusuksiesi siteisiin. Useissa tapauksissa sinun tarvitsee säätää siteet sopimaan laskettelumonojen ulkopohjiin. Joissain tapauksissa, laskettelusuksien siteet tulee asentaa uudelleen toimiakseen uusien monojen kanssa.

Tästä osiosta löydät useita erilaisia laskettelusiteitä eri valmistajilta, kuten Salomonilta, Rossignolilta ja Markerilta.

SkatePro
Yksityisyyden suoja Evästeet Toimitusehdot