×
Valikko

Laskettelusauvat

  Filter
Värit
Tuotemerkit
Pituus

Hyvä tietää

Löydä parhaat laskettelusauvat ja pysy tasapainossa

Laskettelusauvat auttavat sinua liikkumaan eteenpäin tasaisella maalla ja parantavat tasapainoa. Sauvan alapäässä on yleensä pyöreä muovinen kiekko (sompa), joka estää sauvaa uppoamasta liian syvälle lumeen.

Alumiiniset laskettelusauvat

Alumiinista valmistetut laskettelusauvat ovat laadukkaita sekä edullisia. Monien vuosien ajan tämän tyyppiset laskettelusauvat ovat olleet kaikkein yleisimmin käytössä laskettelijoiden keskuudessa.

Komposiittisauvat

Komposiittisauvojen valmistamiseen käytetty materiaali on kuituseosta, joka tekee niistä hyvin kevyet ja joustavat. Tämän tyyppiset laskettelusauvat ovat yhä suositumpia, sillä ne ovat hyvin mukavat ja erinomaiset käännöksiä tehdessä.

Hiilikuitusauvat

Jos haluat laskettelusauvojaperheen parhaimmat välineet, hiilikuidusta valmistetut laskettelusauvat ovat tällöin erinomainen valinta. Tämän tyyppiset laskettelusauvat tarjoavat maksimaalisen suorituskyvyn ja erinomaisen laskettelukokemuksen.

Laskettelusauvojen oikea pituus?

Laskettelusauvat ovat oikean pituiset, kun kyynärvartesi ovat vaakasuorassa laittaessasi sauvat maahan. Jos et löydä oikeaa pituutta, on parempi valita laskettelusauvat, jotka ovat hieman liian lyhyet, kuin liian pitkät. Ja jos laskettelet paljon parkissa, voi olla hyvä ajatus hankkia sauvat, jotka ovat 10-20 cm lyhyemmät kuin normaalisti.

SkatePro
Yksityisyyden suoja Evästeet Toimitusehdot