Talviale
Talven loppukauden alennusmyynnit   -  KÄYTÄ TÄTÄ KOODIA WINTER10  -  Klikkaa tästä
×
Valikko

Kick Scooter Parts & Accessories

Lisätarvikkeet pitävät aikuisten potkulaudan rullauskunnossa

Isorenkaisia potkulautoja käytetään pääasiallisesti välimatkojen taittoon, ja niitä ei ole valmistettu kestämään skeittiparkissa aiheutuvia iskuja. Mutta vaikka ne eivät ole varsinaisia parkkilautoja, niiden rakenne tekee niistä sen sijaan aivan täydellisiä matkantekoa varten.

Käytitpä potkulautaa työmatkojen taittoon tai vapaa-ajan potkutteluun, jotkin osat kuluvat käytössä. Kaikkein yleisimmin kuluvat osat, joiden vaihto on aika ajoin tarpeen, ovat renkaat, laakerit sekä grippiteippi.

Mutta ei huolta, nämä aikuisten potkulautojen lisätarvikkeet eivät ole kalliita vaihtaa, ja niiden vaihdolla potkulautasi saa selvästi huomattavan päivityksen.

Pehmeämpi rengas - pehmeämpi ajo

Aikuisten potkulautojen renkaat ovat usein melko pehmeitä verrattuna temppupotkulautojen renkaisiin. Ne on valmistettu materiaaleista, jotka on optimoitu kovaan vauhtiin ja tarjoamaan ajajalle leijumisen kaltaisen ajotuntuman.

Tästä aikuisten potkulautojen lisätarvikkeet-kategoriasta löytyvät renkaat vaihtelevat välillä 180 mm - 230 mm ja ovat yhteensopivia useimpien isorenkaisten potkulautojen kanssa. Ennen uuden renkaan ostamista kannattaa kuitenkin selvittää, minkä kokoinen tämänhetkinen renkaasi on. Jos valitset samankokoiset renkaat, kuin aiemmat ovat, voit olla melkoisen varma että ne sopivat. Jos etsit isompaa rengassettiä kuin tämänhetkinen rengaskokoonpanosi on, olet aina tervetullut ottamaan meihin yhteyttä, jotta voisimme auttaa yhteensopivuuden selvittämisessä parhaamme mukaan.

SkatePro
Yksityisyyden suoja Evästeet Toimitusehdot