Talviale
Talven loppukauden alennusmyynnit   -  KÄYTÄ TÄTÄ KOODIA WINTER10  -  Klikkaa tästä
×
Valikko

Longboard Trukit

  Filter
Tuotemerkit
Akselin leveys
Hangerin leveys
Trukkityyppi
Hangerin Kulma

Hyvä tietää

Longboard trukit - standardit vs. reversed

Trukkeja on kahta eri tyyppiä - reverse kingpin trukkeja, joita tyypillisesti käytetään longboardeissa ja standard kingpin trukkeja, jotka ovat suosittuja skeittilaudoissa.

Normaalisti longboardia kootessa valitsisit reverse kingpin trukit, sillä ne ovat tyypillisesti ihanteellisesti pitkällä dekillä kruisailuun.

Reverse kingpin trukit skeittilaudan dekissä

Reverse kingpin trukit on suunniteltu tarjoamaan ihanteellinen ajokokemus pidemmillä, leveämmillä dekeillä, mutta niitä ei ole valmistettu ainoastaan longboardeihin. Jos haluat päivittää skeittilautaasi ja tehdä siitä leikkisämmän sekä ketterämmän, voit asentaa siihen reversed kingpin trukit, mutta tällöin sinun tulisi noudattaa muutamaa yksinkertaista sääntöä.

Kun valitset trukkien leveyttä, ei ole suositeltavaa valita dekkiä paljon leveämpiä trukkeja, sillä tällöin riskinä on kenkien osuminen dekin alta törröttäviin renkaisiin. Lisäksi jos olet aikeissa asentaa uusiin longboard trukkeihin kruisailurenkaat, saatat tarvita myös korokepalat, välttääksesi renkaiden osumisen dekkiin kääntyessäsi.

Top mount ja drop through-longboard trukkien ero

Riippuen siitä mitä haluat longboardiltasi, voit valita joko drop through -trukit, tai tavalliset longaboard trukit. Niiden erona on, että drop through-trukkien pohjalevy on dekin päällä, jolloin hanger on alaosassa. Ne tuovat sinut lähemmäksi maata, kun taas tavallisilla top mount-trukeilla olet kauempana tien pinnasta.

SkatePro
Yksityisyyden suoja Evästeet Toimitusehdot