Hyvää ystävänpäivää
Erikoistarjoukset ja alennukset  -  Näytä tarjoukset
×
Valikko

Twintip Sukset / Freestyle Sukset

  Filter
Tuotemerkit
Pituus
Vyötärön leveys
Sukupuoli
Siteet
Taso

Hyvä tietää

Twintip sukset ja niiden rakenne

Freestyle sukset tunnetaan myös nimellä twintip sukset, koska suksen kanta sekä kärki kaartuvat ylöspäin. Kaarevat päädyt vähentävät vastustusta ja tekevät suksista helpommat temppuiluun parkeissa ja rinteissä. Sen lisäksi twintip suksilla on mahdollista myös laskeutua tempuista takaperin. Twintip mallista on tullut vuosien varrella enemmän tai vähemmän vakiodesign useimmille freestyle suksille, koska ne sopivat erinomaisesti hieman syvempään lumeen.

Twintip suksissa on yleensä pehmeä flex - sekä pitkillä sivuilla, että väännössä - tehden niistä kimmoisat ja joustavat. Yleensä, tämän tyyppisissä suksissa on leveä kärki, kanta sekä vyötärö, ja rakenne koostuu pehmeistä materiaaleista iskunvaimennuksen parantamiseksi. Twin tip sukset on yleensä varustettu kaartuvilla kärjillä ja kannalla, yhdistettynä keskiosana, joka on joko litteä tai camber-muotoinen.

Temppusukset ovat freestyle sukset

Twintip suksia kutsutaan usein myös freestyle suksiksi, sillä ne sopivat hyvin freestyleen, kuten lumilaudat. Erilaiset freestyle-tyylit ovat olleet osa laskettelua jo monta vuotta, mutta 1990-luvulla jotkut laskettelijat aloittivat temppuilun suksilla lumilautailuun tarkoitetuissa parkeissa. Laskettelijat tarvitsivat uuden tyyppiset sukset tälle tyylille, ja pian useat valmistajat alkoivat valmistaa laskettelusuksia twin tip-designilla.

SkatePro
Yksityisyyden suoja Evästeet Toimitusehdot