Talviale
Talven loppukauden alennusmyynnit   -  KÄYTÄ TÄTÄ KOODIA WINTER10  -  Klikkaa tästä
×
Valikko

Longboard Hanskat

Longboard slide hanskat ovat todellinen 'must have'

Longboard hanskat toimivat suojavarusteena lautaillessa ja downhill-ajossa. Longboard slide hanskojen avulla kätesi ovat suojatut, mahdollistaen erinomaiset slaidit ilman, että satutat kätesi.

Longboard hanskat valmistetaan usein kestävistä nahkamateriaaleista ja niissä on kiekot, jotka antavat käsillesi maksimaalisen suojauksen rikkoessasi äänivallin alamäessä!

Käyttäessäsi slide hanskoja tulet huomaamaan, että kiekko kuluu paljon nopeammin muuhun hanskaan verrattuna. Tästä johtuen kiekkoja myydään erikseen - hanskojen käyttöiän pidentämiseksi. Kiekot on valmistettu kestomuovista, joka tarjoaa matalakitkaisen pinnan, mahdollistaen karkealla asfaltilla kiitämisen kovissa nopeuksissa.

Slide hanskat aloittelijoille ja ammattilaisille

Kattavassa valikoimassamme on erilaisia slide hanskoja, niin aloittelijoille kuin ammattitason lautailijoille. Aloittelijat tarvitsevat yleensä parin, joka suojaa myös sormenpäitä kiekolla, kun taas kokeneemmat ajajat hakevat joustavuutta, ja valitsevat sormista toppaamattomat hanskat. Näissä hanskoissa on usein kova nahkapinta sormenpäissä, sekä toisinaan jopa Kevlar-kerros.

SkatePro
Yksityisyyden suoja Evästeet Toimitusehdot