×
Valikko

Lumilautailukypärät

  Filter
Värit
Tuotemerkit
Koko
Kokoa säädettävä
Edellinen
Seuraava
Sivu 1 / 3

Hyvä tietää

Miksi sinun tulisi käyttää lumilautailukypärää?

Lumilautailu on extreme laji täynnä hauskanpitoa ja upeita hetkiä etenkin silloin, kun onnistut landaamaan ensimmäisen temppusi. Mutta kaikki yritykset ennen sitä saattavat olla vähemmän menestyksekkäitä, jonka takia lumilautailukypärä on yksi tärkeimmistä suojavarusteista.

Lumilautailukypärä suojaa päätäsi vammoilta iskujen yhteydessä ja antaa samalla myös mukavuutta ja varmuutta siitä, että olet suojattu. Kun sisäistät tämän, on helpompi yrittää tempun suorittamista vielä vähän enemmän, tai laskea haastavammassa maastossa. On todistettu, että suojavarusteiden käyttö lisää suoritustasoa, sillä silloin tunnet olosi turvalliseksi yrittää 100%.

Lumilautailukypärä voi olla cool

On ehdottomasti paljon siistimpää viettää koko lumilautailuloma rinteessä kuin sairaalan sängyssä. Yhä useammat tuotemerkit sekoittavat lumilautailukypäriin tyylejä skettikypäristä ja vastaavista saavuttaaksen tyylikkään ulkonäön turvallisuudesta tinkimättä. Joten, jos hyvältä näyttäminen mietityttää sinua, ole huoletta, lumilautailukypärä voi todellakin taata sinulle lisää rinneuskottavuutta.

SkatePro
Yksityisyyden suoja Evästeet Toimitusehdot