Talviale
Talven loppukauden alennusmyynnit   -  KÄYTÄ TÄTÄ KOODIA WINTER10  -  Klikkaa tästä
×
Valikko

Päähineet talviurheiluun

  Filter
Värit
Tuotemerkit
Sukupuoli
Edellinen
Seuraava
Sivu 1 / 3

Talvipäähineet, hiihtopipot ja kypärämyssyt

Onnistuneen laskettelu- tai hiihtopäivän kannalta on äärimmäisen tärkeää, että pää ja kasvot on suojattu kylmältä. Tämän kategorian tuotteista löydätkin valikoimamme erilaiset pipot, kypärämyssyt ja otsapannat. Se mitä puet pääsi suojaksi harrastaessasi kylmällä ilmalla, riippuu sääoloista, aktiviteetin luonteesta sekä omista mieltymyksistäsi.

Osana trendikästä tyyliä

Myös laskettelurinteiden ulkopuolella talvihatut ja pipot ovat suosittuja asusteita. Molemmat ovat laajalti käytössä esimerkiksi skeittaajien keskuudessa, eikä ainoastaan pään lämmikkeenä, vaan myös harkittuna osana puketumista antamaan omalle tyylille ripauksen asennetta! Koska katumuoti ja skeittivaatteet ovat saavuttaneet ennen näkemättömän suosion, on myös talvipäähineistä ja pipoista tullut muotimaailman valtavirran hyväksymiä ja suosimia tärkeitä asusteita.

Suunniteltu toimimaan

Tästä kategoriasta löytyy myöskin laaja valikoima talvipäähineitä, pipoja ja kypärämyssyjä, jotka on suunniteltu käytettäväksi nimenomaan kovia tehoja vaativissa lajeissa kuten maastohiihdossa, rullahiihdossa, talvijuoksussa ja talvipyöräilyssä. kaikki lajeja, joissa korkea suorituskyky on avainasemassa. Niitä varten valmistetut pipot on suunniteltu pitämään pääsi kuivana ja lämpimänä vaativissa suorituksissa, ja tämä on tärkeää myös silloin kun olet harrastamassa lempilajiasi.

Otsapannat

Pipon rinnalla vaihtoehtona pään lämmikkeeksi ovat otsapannat, jotka on tyypillisesti valmistettu juuri samoista materiaaleista kuin talvihatut, pipot ja kypärämyssytkin. Otsapannat suojaavat ja lämmittävät pääosin käyttäjän korvia, joten ne on syytä varata ensisijaisesti aurinkoisille ja lämpimämmille rinnepäiville tai hiihtolenkeille.

Tee tutkimusmatka tuotevalikoimamme uumeniin, ja löydä juuri omiin tarpeisiisi ja makuusi sopiva talvihattu, pipo, kypärämyssy tai otsapanta! After-skistä nauttiessasi voit samalla tuntea olosi kotoisaksi rennon tyylikkäässä ja lämpimässä päähineessäsi.

SkatePro
Yksityisyyden suoja Evästeet Toimitusehdot