×
Valikko

BMX Headsetit

  Filter
Värit
Tuotemerkit
Headsetin tyyppi

Ne ovat vain laakerit - mutta freestyle bmx headest on vähän enemmän

Jotta tanko pystyisi pyörimään, tätä varten tarvitaan bmx headset. BMX pyörän headsetin pääosa on laakerit. Useimpien freestyle bmx pyörien mukana tulee joko headsettiholkit, tai pari erikokoista top capia, joiden avulla ajaja saa tangon oikeaan korkeuteen.

Sinetöidyt headsetit vs. suljetut hedaseti - mikä on paras bmx headset?

Tarjolla on paljon erilaisia bmx headsettejä. Yksi iso kysymys on, haluatko valita sinetöidyn headsetin vai suljetun headsetin. Sinetöidyillä laakereilla varustettua bmx headsettiä ei voi avata huoltoa varten, kun taas suljetut laakerit on suljettu molemmilta puolilta, mutta laakerit voidaan huoltaa. Suurin osa valikoimassamme olevista bmx headseteistä on sinetöityjä, mutta tarkoittaako se sitä, että suljettu headsetti ei voilla olla paras bmx headset sinulle?

Vastaus on ei - sinun saattaa olla hyvä valita tämän tyyppinen bmx headset. Esimerkkinä tästä on suuresti kiitelty integroitu headsetti amerikkalaiselta Tiltiltä, jota asiakkaamme rakastavat - lue vaikka tuotearvostelut, jos et usko.

Rasvaa BMX headset hyvin

Kun vaihdat headsetin, suosittelemme rasvaamaan uudet osat hyvin. Jos teet näin, osien vaihto on tulevaisuudessa helpompaa. Voiteluaine on vielä elintärkeämpää, jos sinulla on suljettu bmx headset, jonka avaamisen haluat olevan helppoa puhdistuksen ja vaihdon yhteydessä.

SkatePro
Yksityisyyden suoja Evästeet Toimitusehdot