×
Valikko

BMX Headsetit

  Filter
Värit
Tuotemerkit
Headsetin tyyppi

Hyvä tietää

Mikä on BMX headset?

BMX headset on tärkeä osa, joka yhdistää forkin pyörän runkoon ja mahdollistaa ohjaustangon pyörimisen. BMX headsetin laakerit muodostavat pääosat, mutta osat voivat vaihdella riippuen siitä, minkä tyyppisen BMX headsetin valitset. Integroidut headsetit ovat nykyään yleisin tyyppi, mutta saatavilla on myös monia hyviä integroimattomia headsettejä.

Minkä kokoisen BMX headsetin tarvitsen?

BMX headsettien vakiokoko on 1⅛ tuumaa. Tämän mitan tulee vastata forkin ohjausputken halkaisijaa. Joissakin malleissa on suurempi koko, 1 ⅛ - 1 ½ tuumaa, ja on Race BMX-pyöriä ja nuorten BMX-pyöriä, joissa on pienempi 1 tuuman headsetin putki.

Muita yleisiä osia ovat BMX headsetin holkit, jotka voivat muuttaa pinon korkeutta, ja C-renkaat, jotka auttavat keskittämään forkin headtubeen.

Integroidut BMX headsetit vs. integroimattomat headsetit

Integroiduista headseteistä on tullut suosittu valinta monille freestyle BMX ajajille. Tämä nimi on annettu, koska sinetöidyt laakerirenkaat on sijoitettu runkoon sisäänrakennettuun integroituun laakerinpitimeen. Tämä headset tyyppi on erittäin helppo asentaa, ja se näyttää myös hyvältä.

Integroimattomissa headseteissä, jotka tunnetaan myös standardeina headsetteinä, on kupit, jotka painetaan headsettiin. Laakerit on sijoitettu rungon päälle, eikä niitä ole integroitu siihen. Tämän tyyppisissä headseteissä on tavallisesti avoimet laakerit, joten ohjaustangon pyöriessä syntyy vähemmän kitkaa.

Rasvaa BMX headsetit kunnolla

Kun vaihdat headsetit, suosittelemme, että rasvaat uudet osat kunnolla. Headsettien rasvaaminen varmistaa, että kaikki osat on helpompi huoltaa, puhdistaa ja vaihtaa.

Jos haluat tehdä päivityksiä luodaksesi BMX:stäsi entistä paremman, tutustu Freestyle BMX forkkeihin ja BMX stemeihin, joita meillä on saatavilla.

SkatePro
Yksityisyyden suoja Evästeet Toimitusehdot