×
Valikko

Waveboard - Completet

Hyvä tietää

Waveboard antaa sinulle hauskan ja erilaisen lautailukokemuksen.

Mikä Waveboard on?

Waveboardissa on kaksi rengasta, jotka molemmat voivat kääntyä 360 astetta ja ne on kiinnitetty laudan eteen sekä taakse. Sen lisäksi, waveboard koostuu kahdesta dekkilevystä ja vääntötangosta paremman joustavuuden saamiseksi. Nämä kaksi tekijää antavat siistin efektin, kun ajat laudalla. Laudan päitä voi liikuttaa eri suuntiin, ja waveboardia ohjataan kallistamalla etu- ja takapäätä eri tavoin. Näin treenaat tasapainoasi samalla, kun pidät hauskaa.

Mikä merkitsee, kun ajat waveboard laudalla?

Waveboard sopii kaiken ikäisille. Tasapainosi sekä liikkuvuutesi vaikuttavat kuitenkin kykyyn ajaa waveboardilla. Sen lisäksi, on tärkeää valita oikean kokoinen wave board lauta, sillä tasapaino ei yksin riitä. Jalkojen tulee ylettää laudan molempiin päihin, kun päätät laudan pituutta.

Alkeet oppii muutamassa minuutissa, mutta uusia haasteita on aina mahdollista löytää. Waveboard viihdyttää takuuvarmasti niin sinua, kuin ystäviäsi. Tältä sivulta löydät lukuisat waveboardit sekä oheistarvikkeet.

Meillä on waveboardeja joiltakin parhailta valmistajilta, kuten Razor ja Street Surfing. Sen lisäksi löydät aina myös varaosat, kuten renkaat ja grippiteipit Waveboard lisätarvikkeet-kategoriasta.

SkatePro
Yksityisyyden suoja Evästeet Toimitusehdot