×
Valikko

Scootin headsetit

  Filter
Värit
Tuotemerkit
Headsetin tyyppi
Yhteensopiva
Edellinen
Seuraava
Sivu 1 / 2

Hyvä tietää

Scootin headset on pieni mutta tärkeä osa

Headset on tärkeä osa scootin kokoonpanoa ja se asennetaan dekin headtubeen, varmistaen että forkki pyörii kunnolla. Headsettejä on saatavilla eri muotoisina sekä laatuisina ja kaksi suosituinta tyyppiä ovat "integroimattomat headsetit" ja "integroidut headsetit".

Integroimaton headset toimii vain standardidekeissä. Tämän headsetin asentamiseksi ylä- ja alakuppi tulee puristaa dekkiin, ja tähän tarvitaan työkaluja.

Integroidut headsetit toimivat vain integroiduissa dekeissä. Integroidun headsetin asentamiseksi ei tarvita työkaluja, sillä ylä- ja alakuppi on valmiiksi integroitu headtubeen.

Mikä on integroitu headset ja integroimaton headset?

Aloitetaan integroidusta headsetistä. Kuten mikä tahansa scootin headset, myös integroitu versio on varustettu ala- ja yläkupilla. Eroavaisuus löytyy siitä, että ne on integroitu scootin headtubeen.

Et siis tarvitse työkaluja integroidun headsetin asennusta varten. Kannattaa kuitenkin muistaa, että tämä scootin headset on yhteensopiva ainoastaan integroidun dekin kanssa.

Integroimaton headset vaatii hieman enemmän huoltoa. Laakerit on varustettu ylä- ja alakupilla, jotka tulee painaa headtubeen. Lisäksi integroimaton headset voi olla varustettu sisäänrakennetuilla kierteillä. Jos sinulla on kierteellinen headset, tarvitset tällöin myös kierteellisen forkin.

Scootin headset on tarkka varuste, ja osien tulisi sopia yhteen täydellisesti. Jos olet epävarma siitä, millainen headset sinun pitäisi valita, olet aina tervetullut ottamaan meihin yhteyttä.

SkatePro
Yksityisyyden suoja Evästeet Toimitusehdot