×
Valikko

Bodyboardit

Valikoima
Reset

Valikoima

Valmis

Hyvä tietää

Bodyboard kaikille

Bodyboardaus juontaa itse asiassa juurensa ikivanhaan muotoon laineilla ajamista/vatsalla surffauksesta, ilman välineitä. Bodyboard itsessään eroaa tavallisesta surffauksesta, sillä niissä ei ole eviä.

Bodyboardilla voi lautailla muutamalla eri tavalla. Vatsallaan, polvillaan ja seisoen. Suosituin tapa on vatsallaan, sillä se sallii useampien temppujen tekemisen, joita ei ole mahdollista tehdä seisten surffilaudan päällä. Koska bodyboardissa ei ole eviä vakauttamassa sinua, on oma taiteenlajinsa pitää lauta liikkumassa oikeaan suuntaan. Toisaalta, evien puuttuminen avaa ovet erilaiselle temppukirjolle, kuten 360 pyöräytyksille.

Kun valitset bodyboardia, sinun kannattaa mitata etäisyys lattiasta navan korkeudelle. Laudan nosen tulisi ulottua lantion ja navan välimaastoon. Jos olet painavampi ajaja, tai surffaat pienemmillä aalloilla, on tärkeää valita sellainen lauta, joka pitää sinut pinnalla. Älä tee yleistä virhettä, ja osta pidempää lautaa saadaksesi enemmän kelluvuutta. Sen sijaan, sinun kannattaa valita leveämpi bodyboard hieman leveämmällä taililla ja/tai paksummalla ytimellä.

Bodyboardin tulisi aina olla litteä

Sinun tulisi varmistaa, että lautasi on litteä. Nosta lauta pystyasentoon ja kannattele sitä reunan päällä, sekä katsoa alas railia, jonka tulisi olla litteä ja hyvän näköinen. Laudoilla joissa on paljon rockeria, on vaikeampaa saavuttaa aaltoja, sillä ne työntävät vettä ja ovat hitaampia. Tarvitset rockeria käännöksiin, mutta silloin sinun tulisi pystyä taivuttamaan sitä lautaan ajaessasi. Tämä liike on helppo oppia - mutta vaikea hallita.

SkatePro
Yksityisyyden suoja Evästeet Toimitusehdot