×
Valikko

Lumilautasiteet

Valikoima
Värit
Tuotemerkit
Kengännumero
Siteet
Sukupuoli
Reset

Valikoima

Valmis

Värit

ResetValmis

TuotemerkitResetValmis

Kengännumero
ResetValmis

SiteetResetValmis

Sukupuoli


ResetValmis

Hyvä tietää

Lumilautasiteet yhdistävät sinut lautaasi

Lumilautasiteet siirtävät voiman jaloistasi lumilautaan, ja ne pitävät sinut turvallisesti paikoillaan laskemisen aikana. Niillä on suuri vaikutus yleiseen lautailukokemukseesi, joten ajotyyliisi ja lautaasi sopivien siteiden löytäminen on tärkeää.

Tärkeimmät lumilaudan siteiden osat ovat highback-takakannat, pohjalevyt sekä remmit/hihnat. Joissakin siteissä, kuten Step-On -siteissä, ei ole remmejä ja ne toimivat vain tiettyjen lumilautakenkien kanssa.

Mitkä lumilautasiteet minun pitäisi hankkia?

Sinun tulisi hankkia siteet mieltymyksesi ja taitotasosi perusteella. Laskutyylin perusteella siteet voidaan jakaa kolmeen luokkaan: all-mountain, jib ja park. Yleisesti ottaen, medium flex on optimaalinen all mountain -laskuun ja aloittelijoille. Pehmeä flex on parempi jib/park-lautailijoille ja kovempi flex sopii puolestaan aggressiivisille lautailijoille. Lisäksi miesten lumilautasiteet ovat yleensä jäykempiä ja leveämpiä kuin naisten.

Toinen huomioitava asia on kiinnitysjärjestelmä. Useimmat lumilautasiteitä valmistavat merkit valmistavat lumilautoja, jotka käyttävät tavallisia 4x4- tai 2x4 -järjestelmiä. Burton käyttää kuitenkin useimmissa lumilautamalleissaan kaksiruuvista "liukukanavaa" (kutsutaan myös EST:ksi tai Channeliksi) tai vanhempaa 3D-rakennetta.

Varmista, että tiedät, mikä kiinnitysjärjestelmä lumilaudassasi on. Useimpien siteiden mukana tulee muutama eri levy, jotka sopivat eri kiinnitysjärjestelmiin.

Onko lumilautasiteitä eri kokoja?

Lumilautasiteitä on yleensä kolmea kokoa: pieni (S), keskikokoinen (M) ja suuri (L). Kokoja ei kuitenkaan ole standardoitu ja ne voivat vaihdella eri merkkien välillä. Lumilautasiteiden koon tulisi sopia lumilautakengän kokoon, jotta ne pysyisivät turvallisesti paikallaan. Sidekoot kattavat yleensä muutamia eri kenkäkokoja, ja voit tarkistaa kattavuuden kunkin tuotteen sivulta.

Jos remmit eivät sovi täydellisesti kenkiisi, kun avaat uudet lumilautasiteet, älä huolestu - ne ovat säädettävissä. Tärkeintä on, että lumilautakengät vastaavat lumilautasi leveyttä ja siteen kantapääosaan.

SkatePro
Yksityisyyden suoja Evästeet Toimitusehdot