×
Valikko

BMX jarrut

  Filter
Tuotemerkit
Gyro yhteensopiva

Hyvä tietää

BMX jarrut Freestyle pyöriin

Tästä kategorista löydät valikoimassamme olevat BMX jarrut, kaapelit, jarrukahvat ja jarrupalat. Osa freestyle BMX ajajista käyttää jarruja; toiset taas eivät. Jos olet aloittelija tai ajat vilkkaasti liikennöidyllä kaduilla, tällöin sinun kannattaa hankia pyörääsi BMX jarrut. Kaikissa valikoimassamme olevissa complete BMX pyörissä on jarru.

Huom. Jarrujen asentaminen ei ole mahdollista kaikkiin runkoihin!

Millainen BMX jarru minun kannattaa valita?

Jos haluat käyttää BMX pyörässäsi jarrua, voit valita U-jarrun. U-jarru on pieni BMX pyörän jarrukaapelilla. U-jarru kiinnitetään rungon alapuolelle ja se on näin jotakuinkin suojattu.

Toisena vaihtoehtona on hankkia BMX gyro jarrut. Tämä systeemi tarjoaa paljon joustavuutta, sillä se mahdollistaa tangon pyörittämisen 360 astetta, tehden kaikkien haluamiesi temppujen tekemisestä helppoa, sillä pyörän jarrukaapelit eivät ole esteenä.

BMX jarrut race BMX pyöriin

Kaikissa race BMX-pyörissä on BMX jarrut. Yleisin jarrumalli on V-jarru, joka asennetaan pyörän takaosaan, rungon päälle. V-jarru on enemmän esillä kuin U-jarru, mutta se ei yleensä tuota ongelmia, kunhan sitä käytetään racingiin.

SkatePro
Yksityisyyden suoja Evästeet Toimitusehdot