Talviale
Talven loppukauden alennusmyynnit   -  KÄYTÄ TÄTÄ KOODIA WINTER10  -  Klikkaa tästä
×
Valikko

BMX Jarrut

  Filter
Tuotemerkit
Gyro yhteensopiva

Hyvä tietää

Pitäisikö minun asentaa BMX-jarrut pyörääni?

BMX-jarrut ovat olennainen varuste, jotka pitävät sinut turvassa BMX-pyöräsi kanssa. On kuitenkin lopulta sinusta kiinni, haluatko BMX-pyörääsi jarrut vai et. BMX-jarrut eivät kuitenkaan ole vain pysähtymistä varten, vaan myös uusien temppujen kokeiluun ja nopeuden säätämiseen. Lisäksi monissa paikoissa vaaditaan jarruja, mikäli ajat pyörälläsi tiellä.

Kun ostat jarruja, voit ostaa joko täyden BMX-jarrusarjan tai yksittäisiä osia, kuten BMX-jarrupaloja, jarruvipuja ja vaijereita. BMX-jarrut koostuvat neljästä osasta: tyynyistä, varsista, jousista ja nivelistä.

Erityyppiset BMX jarrut

Freestyle pyörissä on yleensä U-jarrut sekä edessä että takana, kun race BMX-pyörissä on puolestaan vain yksi V-jarru takana. BMX U -jarrut on asennettu rungon alle, mikä tarkoittaa, että ne aiheuttavat vain minimaalista häiriötä muuhun kokoonpanoon. Monissa nykyaikaisissa BMX-malleissa U-jarruista on tullut vakiovarusteita kestävyytensä ja yksinkertaisen muotoilunsa ansiosta.

Toinen BMX-jarrujärjestelmä on BMX gyro jarrut. Tämä jarru mahdollistaa ohjaustangon pyörimisen 360 astetta ilman, että jarruvaijerit sotkeutuvat. Jos olet tottunut korjaamaan omaa kookonpanoasi, gyro-jarrujen asentamisen pitäisi olla helppo ja yksinkertainen prosessi.

Jos haluat päivittää muita BMX-kokoonpanosi osia, tutustu laajaan osavalikoimaamme, kuten esimerkiksi BMX-Runkoihin ja BMX-Renkaisiin.

SkatePro
Yksityisyyden suoja Evästeet Toimitusehdot