×
Valikko

Kyynärsuojat rullaluistelulle ja kyynärpään suojaus

  Filter
Tuotemerkit
Koko

Mitä ovat kyynärpääsuojat?

Kyynärpäätyynyt tai kyynärpääsuojat ovat kyynärpäissä käytettäviä pehmustettuja suojavarusteita, jotka suojaavat luistelijoita mustelmilta tai luunmurtumilta. Ei-toivottuja kaatumisia voi aina sattua, ja kyynärsuojia suositellaan aina aloittelijoille ja edistyneille luistelijoille, jotka opettelevat uusia temppuja. Hyvien suojien avulla voit liikkua vapaasti ja samalla suojata käsivarttasi, olipa se missä asennossa tahansa.

Tarvitsenko kyynärpääsuojia quad- luisteluun ja rullaluisteluun?

On aina suositeltavaa suojata kyynärpäät, kun suoritat erittäin intensiivistä toimintaa. Monet ihmiset laiminlyövät usein kyynärpäidensä suojaamisen tärkeyden. Jos satutat kyynärnivelesi, seurauksena voi olla peruuttamaton vaurio. Muista, että kyynärnivelsuojat koostuvat vain yhdestä suojavarusteesta, joten sinun on syytä harkita lisävarusteita ollaksesi täysin suojattu.

Oikean kyynärpääsuojan valinta

Minkälainen kyynärsuoja kannattaa hankkia? Ensimmäinen asia, joka kannattaa muistaa kyynärpääsuojia ostaessa, on se, että niiden pitäisi tuntua mukavilta, kun laitat ne päälle. Kyynärpään ympärillä oleva kuminauha löystyy ajan myötä. Hyvin istuvat kyynärsauvasuojat eivät saisi rajoittaa liikkumismahdollisuuksiasi, minkä vuoksi on tärkeää ostaa oikea koko. Klassiset kyynärsuojat sopivat vaatteidesi päälle, niissä on kompakti muotoilu ja ylimääräinen suojaava vaahtomuovi. Litteästi muotoillut suojat on tarkoitettu käytettäväksi paidan alla, jos et halua niiden näkyvän.

Jos etsit täydellisiä turvavarusteita, tutustu rannesuojiin, kypäriin ja polvisuojiin.

SkatePro
Yksityisyyden suoja Evästeet Toimitusehdot