×
Valikko

Kyynärsuojat

  Filter
Koko

Miksi sinun tulisi hankkia kyynärsuojat?

Pää, polvet, ranteet ja kyynärpäät ovat kehon neljä kohtaa, joita useimmat ihmiset yrittävät suojata. Tästä osiosta löydät valikoimassamme olevat kyynärsuojat, maksimaalisen kyynärpäiden suojan saamiseksi. Monet laiminlyövät kuitenkin kyynärpäiden suojausta, ja jos satutat kyynärniveltä, tästä saattaa jäädä elinikäinen vaiva, joka ei koskaan parane täysin.

Rajoittavatko kyynärsuojat liikkuvuutta?

Muutama vuosi sitten kyynärsuojat olivat epämukavia käyttää ja rajoittivat käsien liikkuvuutta.

Tänä päivänä kyynärsuojat on suunniteltu ja optimoitu istuvuudeltaan sallimaan liikkumisvapautta. Samalla, modernit kyynärsuojat on valmistettu materiaaleista, jotka sallivat ihon hengittää, mahdollistaen pitkäkestoisemman käytön - jopa kuumalla kelillä.

Jotkin mallit on suunniteltu litteiksi, jotta niitä voidaan käyttää vaatteiden alla. Tämä pätee esimerkiksi G-Formin suojiin, jotka ovat erityisen litteitä, ja joita on helppo käyttää vaatteiden alla.

Me SkateProlla suosittelemme aina ostamaan täyden suojasetin, johon sisältyy kaikki kypärästä, polvi- ja kyynärsuojista rannesuojiin. Jos etsit suojasettejä, kannattaa tutustua tähän osioon.

SkatePro
Yksityisyyden suoja Evästeet Toimitusehdot