×
Valikko

Pultit skeittilautaan

  Filter
Tuotemerkit
Pituus

Hyvä tietää

Mitä on skeittilautapultit?

Skeittilaudan tarvikkeet ovat muttereita ja pultteja, joita tarvitset rekkojen kiinnittämiseen skeittilaudan dekille. On helppo unohtaa mutterit ja pultit, mutta ne ovat tärkeä osa kokoonpanostasi. Skeittilautailuosia on huollettava säännöllisesti. Tarkista esimerkiksi, että mutterit ja pultit ovat tiukasti kiinni. Ne löystyvät luonnollisesti ajan myötä, jolloin lautasi tärisee puolelta toiselle ja menetät tasapainosi.

Minkä kokoisia skeittilaudan pultteja tarvitsen?

On tärkeää saada oikea skeittilaudan koko. Pulttien tulee ulottua kannen ja trukin pohjalevyn läpi ja työntyä ulos tarpeeksi, jotta lukkomutteri voidaan kiinnittää pulttiin. Jos pultti on liian pitkä, sitä voi olla vaikea kiristää ja se voi tarttua railiin grindaessa. Jos pultti on liian lyhyt, se voi pudota nopeasti. Skeittilaudan vakiopultin pituus on ⅞ tuumasta 1 tuumaan tavallisissa skeittilaudan kokoonpanoissa. Jos kuitenkin käytät yli ⅛ tuuman raisereita, saatat tarvita pidempiä pultteja.

Ovatko skeittilaudan pultit universaalit?

Useat eri tuotemerkit valmistavat skeittilautojen muttereita ja pultteja, ja useimmissa tapauksissa niitä voidaan käyttää mihin tahansa skeittilautaan. Useimmat pultit on rakennettu Phillips- tai Allen-päiden tyyliin. Tämä ei kuitenkaan vaikuta skeittaamiseesi, ja käyttämäsi tyyppi on henkilökohtainen mieltymys.

Varmista lisäksi, että käytät skeittipultteja ja -muttereita, jotka on valmistettu nimenomaan skeittauksen vaatimuksia varten. Tavalliset pultit eivät useinkaan ole tarpeeksi vahvoja kestämään lautaan skeittauksessa kohdistuvaa rasitusta.

Älä kuitenkaan unohda työkalujasi! Tutustu valikoimaamme skeittilautatyökaluja.

SkatePro
Yksityisyyden suoja Evästeet Toimitusehdot