×
Valikko

Pultit skeittilautaan

  Filter
Tuotemerkit
Pituus

Skeittilaudan pultit - oikean koon valinta

Skeittilaudan pultteja tai ruuveja käytetään trukkien kiinnittämiseen ja niitä on saatavilla eri kokoisina, hintaisina sekä värisinä. Tavallisessa skeittilautakokoonpanossa pultin vakiokoko on ⅞-1’’ . Kannattaa myös varmistaa, etteivät pultit ole liian pitkät, sillä ne saattavat olla tiellä esim. grindatessa. Jos haluat käyttää korokepaloja saadaksesi lisäkorkeutta trukeille, sinun tulisi muistaa lisätä myös pulttien pituutta vastaamaan korokepalan paksuutta. Korkeita kokoonpanoja pidemmillä pulteilla käytetään harvoin, sillä korkeus voi johtaa siihen, että menetät hieman laudan hallintaa. Tämä tekee tasapainossa pysymisestä vaikeampaa, kun laskeudut flipeistä tai hypyistä.

Leiki skeittilaudan ruuvien väreillä

Kestävyys ja suorituskyky ovat yksi asia. Toinen asia on tyyli ja design, ja onneksi nämä eivät poissulje toisiaan.

Kiinnitätkö huomiota yksityiskohtiin? Voit tällöin hankkia värikkäät pultit skeittilautaan. Valikoimastamme löytyy värikkäitä pultteja, joiden avulla voit lisätä skeittilautaan persoonallisuutta.

Jokaisen tuotteen tiedoissa on nähtävissä, kuinka monta pulttia pakettiin kuuluu.

Tarjoamme myös skeittilaudan kokoamispalvelun, jolloin skeittilauta on valmis käytettäväksi kun saat sen. Lisäpalvelu löytyy tältä sivulta, kuten myös skeittilaudan ruuvit.

SkatePro