VALIKKO
×

Pohjalliset

  Filter
Tuotemerkit
Koko
Kengännumero

Pohjalliset huolehtivat jalkojesi mukavuudesta ja hyvinvoinnista

Toisinaan työpäivän jälkeen jalat saattavat tuntua kipeiltä, tai pitkän hiihtolenkin saattelemana havaitset hiertymiä tai rakkuloita jaloissasi. Hankkimalla laadukkaat sisäpohjalliset pääset eroon näistä ikävistä sivuoireista, ja tarjoat samalla jaloillesi parhainta mukavuutta.

Tästä kategoriasta löydät myös kaikki lämmittävät sisäpohjalliset. Ne on valmistettu tarkoituksenaan pitää jalkasi lämpöisinä ja kuivina, kun harrastat esimerkiksi hiihtoa tai lumilautailua. Lisäksi, ainutlaatuisen lämpömuokattavan ominaisuutensa ansiosta sisäpohjalliset muotoutuvat juuri sinun jalkasi muotoihin istuviksi.

Huolimatta siitä millaisia pohjallisia kaipaat, löydät varmasti tarpeisiisi sopivan vaihtoehdon täältä. Valikoimassamme on sisäpohjallisia eri mallisille jaloille, huomioiden myös sekä matalat, että korkeat holvikaaret.

Pidä sisäpohjalliset hyvässä kunnossa

On sanomattakin selvää, että sisäpohjalliset kuluvat ajan saatossa. Meillä on kuitenkin tarjota muutama vinkki, joiden avulla voit pitää ne kunnossa pidempään.

  • Käveltyäsi tai hiihdettyäsi koko päivän, on hyvä ajatus antaa myös kenkiesi tai monojesi pohjallisille annos raitista ilmaa. Liikkuessasi myös jalkasi hikoilevat, joten tee pohjallisille palvelus, ja ota ne ulos jalkineista aina silloin tällöin. Näin pohjallisen ja kengän väliin jäänyt kosteus pääsee haihtumaan.
  • Sisäpohjalliset saattavat tarvita pesua silloin tällöin. Jos päätät pestä ne, suosittelemme tekemään sen käsin. Käytä tällöin joko mietoa pesuainetta, tai vartavasten urheilutekstiileille tarkoitettua pesuainetta, ja anna pohjallisten kuivua rauhassa kokonaan ennen kuin laitat ne takaisin kenkiisi.

Yleisenä neuvona suosittelemme, että pohjallisten kuntoa tulisi tarkistaa aina silloin tällöin. Nyrkkisääntönä on, että mikäli käytät sisäpohjallisia päivittäin, ne kestävät noin vuoden ajan ennen kuin ne kaipaavat vaihtoa.