×
Valikko

Pohjalliset

  Filter
Kengännumero

Ota käyttöön skeittipohjalliset ja pidä huolta jalkojesi hyvinvoinnista

Toisinaan skeittauksen jälkeen jalat saattavat tuntua kipeiltä, tai pitkän kävelymatkan päätteeksi havaitset hiertymiä tai rakkuloita jaloissasi. Hankkimalla laadukkaat sisäpohjalliset pääset eroon näistä ikävistä sivuoireista, ja tarjoat samalla jaloillesi parhainta mukavuutta.

Huolimatta siitä millaisia pohjallisia kaipaat, löydät varmasti tarpeisiisi sopivan vaihtoehdon täältä. Valikoimassamme on sisäpohjallisia eri mallisille jaloille, huomioiden myös sekä matalat, että korkeat holvikaaret.

Pidä sisäpohjalliset hyvässä kunnossa

On sanomattakin selvää, että sisäpohjalliset kuluvat ajan saatossa. Meillä on kuitenkin tarjota muutama vinkki, joiden avulla voit pitää ne kunnossa pidempään.

  • Käveltyäsi koko päivän kannattaa myös kenkien pohjallisille tarjota annos raitista ilmaa. Liikkuessasi jalkasi hikoilevat, joten tee pohjallisille palvelus, ja ota ne ulos jalkineista aina silloin tällöin. Näin pohjallisen ja kengän väliin jäänyt kosteus pääsee haihtumaan.
  • Sisäpohjalliset saattavat tarvita pesua silloin tällöin. Jos päätät pestä ne, suosittelemme tekemään sen käsin. Käytä joko mietoa pesuainetta, tai urheilutekstiileille tarkoitettua pesuainetta, ja anna pohjallisten kuivua rauhassa kokonaan ennen kuin laitat ne takaisin kenkiisi.

Yleisenä neuvona suosittelemme, että pohjallisten kuntoa tulisi tarkistaa aina silloin tällöin. Nyrkkisääntönä on, että mikäli käytät sisäpohjallisia päivittäin, ne kestävät noin vuoden ajan ennen kuin ne kaipaavat vaihtoa.

SkatePro
Yksityisyyden suoja Evästeet Toimitusehdot