×
Valikko

Freestyle Rullaluistimet

Valikoima
Värit
Tuotemerkit
Kengännumero
Renkaan halkaisija
Taitotaso
Reset

Valikoima

Valmis

Värit

ResetValmis

TuotemerkitResetValmis

Kengännumero

ResetValmis

Renkaan halkaisija


ResetValmis

Taitotaso
ResetValmis
Edellinen
Seuraava
Sivu 1 / 2

Hyvä tietää

Mitkä ovat freestyle rullaluistimet?

Freestyle-rullaluistimet, jotka tunnetaan myös nimillä freeskates ja kaupunkirullaluistimet, ovat monipuoliset, tyypillisesti kaupungeissa käytettävät rullaluistimet. Tavallisiin rullaluistimiin verrattuna freestyle-rullaluistimet tarjoavat enemmän tukea ja ne ovat kestävämmät. Lisäksi niissä on usein korkea kenkäosa, kova ulkokuori sekä lyhyet kiskot. Näiden ominaisuuksien vuoksi ne tarjoavat rullaluistelijalle optimaalista tukea ja maksimaalista ohjailtavuutta tiukkojen käännösten tekemiseen.

Freestyle-rullaluistimien kiskot on valmistettu usein kevyestä mutta vahvasta alumiinista, ja niitä on saatavilla kolmen tai neljän renkaan kokoonpanoilla. Riippuen rullaluistelutyylistäsi ja -ympäristöstäsi, voit valita freestyle-rullaluistimet joko pienillä tai suurilla renkailla.

Ennen kuin hankit freestyle-rullaluistimet, muistathan tarkistaa jokaisen yksittäisen mallin mittataulukon, sillä jokainen tuotemerkki valmistaa mallinsa hieman eri tavalla.

Sopivien freestyle rullaluistimien valitseminen

Kuten mainittu, sinun tulee valita sopivat freestyle-rullaluistimet luistelutyylisi ja -ympäristösi perusteella. Freestyle-rullaluistelu voidaan jakaa pujotteluun (slalom) sekä kaupunkirullaluisteluun.

Freestyle slalom on rullaluistelun muoto, jossa pujotellaan kartioradan läpi sekä tehdään hyppyjä ja nopeita käännöksiä tasaisilla alustoilla. Pujotteluun sopivissa rullaluistimissa on usein 80 - 84 mm renkaat, jotka tarjoavat hyvää kiihtyvyyttä ja liikkuvuutta.

Kaupunkirullaluistelu sopii kaikille, jotka haluavat kruisailla kaupunkiympäristöissä sekä saavuttaa suuria nopeuksia. Tämäntyyppisissä rullaluistimissa on usein suuremmat, 90 - 125 mm renkaat. Suuret renkaat eivät ole yhtä ketterät kuin pienet renkaat, mutta niiden avulla mukulakivien ja pienien ruohoalueiden ylitys on helpompaa.

Haluaisitko tietää lisää freestyle-rullaluistimista? Siinä tapauksessa, tutustu meidän Freeskate-rullaluistimien osto-oppaaseen.

SkatePro
Yksityisyyden suoja Evästeet Toimitusehdot