VALIKKO
×

Freeskate

  Filter
Tuotemerkit
Kengännumero
Renkaan halkaisija
Renkaan kovuus
Wheelbase
Monon tyyppi

Täältä löydät valikoimamme suosittuja Freestyle-rullaluistimia (Free Skates). Allround-rullaluistimet ovat monikäyttöiset ja vankkarakenteiset, mahdollistaen maksimaalisen vapauden tyylistä riippumatta.
Freestyle-luistimet on suunniteltu nopeiksi ja miellyttäviksi käyttää. Ne ovat tarpeeksi jämäkät rullakiekkoon ja tarpeeksi kestävät temppujen tekemiseen.

Freestylen ominaisuudet

Freeskate on laaja kategoria, jossa on luistimia moneen eri tarkoitukseen, mutta niillä on yhtenäisyyksiäkin. Niissä on keskikokoiset pyörät, jotka ovat melko lähellä toisiaan. Kova kenkä, joka tarjoaa lisäsuojaa temppujen tekemiseen. Luistimien ulkonäkö vaihtelee paljon, osa näyttää fitness luistimille kun taas osa näyttää enemmänkin derby luistimille. Osassa luistimissa on keskellä isommat pyörät, jotka helpottavat kääntymistä. Sellaset luistimet ovat tehty slalomiin ( pujottelu ).

Kuinka käytän freestyle luistimia?

Freestyle luistimia voi käyttää kuntoiluun, rullakiekkoiluun tai temppuiluun. Freestyle luistimia kutsutaan myös nimellä kaupunkilais luistimet, koska ne sopivat kaupunkiympäristöön. Freestyle luistinten suosio perustuukin siihen, että niillä on niin monta eri käyttötapaa. Voit ajella pitkin kaupunkia ja tehdä temppuja vaihtamatta luistimia. Lisäksi ne ovat mukavat ja tarjoavat nilkalle paljon tukea. Jos tarvitset luistimet vain temppuiluun, osta silloin bleidit äläkä freestyle luistimia.

Muista myös, että jos tilaamasi luistimet olivatkin väärää kokoa, vaihdamme ne uuteen kokoon ilman postituskuluja. Käytä koko-opasta apuna koon valinnassa.