×
Valikko

Freestyle Rullaluistimet

  Filter
Tuotemerkit
Kengännumero
Renkaan halkaisija

Hyvä tietää

Freestyle rullaluistimet ja ominaisuudet

Freestyle rullaluistimet tuotekategoriana on hyvin laaja, ja sieltä löytyy luistimia varsin moneen eri tarkoitukseen. Luistimien välillä on kuitenkin myös yhtäläisyyksiä. Niissä on keskikokoiset renkaat, jotka ovat melko lähellä toisiaan. Tyypillistä on myös kova kenkäosa, joka tarjoaa käyttäjälle lisäsuojaa ja tekee luistimista näin ollen sopivat temppuiluun. Luistimien ulkonäkö saattaa kuitenkin vaihdella paljon. Osa freestyle rullaluistimista näyttää fitness-luistimilta, kun taas osa muistuttaa pienempien renkaiden ja jykevämmän kenkäosan ansiosta enemmän bleidejä. Joissakin freestyle rullaluistimissa on keskellä isommat renkaat, joiden ansiosta kääntyminen on helpompaa. Tämän kaltaiset luistimet sopivat slalomiin.

Tältä sivulta löydät kaikki valikoimamme freestyle rullaluistimet, jotka muuten soveltuvat myös powerbleidaukseen, ja joiden suosio kasvaa koko ajan. Ne ovat jonkin verran vankkarakenteisempia kuin aivan tavalliset rullaluistimet, ja soveltuvat erinomaisesti niille, jotka haluavat nauttia luistelun ohessa maksimaalisesta liikkumisen vapaudesta.

Miten käytän freestyle rullaluistimia?

Freestyle rullaluistimet ovat ikään kuin kahden eri rullaluistinmallin risteytys. Niissä yhdistyvät fitness rullaluistimien sekä kestävien rullakiekkoon ja temppuiluun suunniteltujen rullaluistimien ominaisuudet. Tämä tarkoittaa sitä, että freestyle rullaluistimet soveltuvat mainiosti yhtä lailla niin treenamiseen, kuin myös rullakiekon pelaamiseen ja temppuiluun.

Freestyle rullaluistimet tunnetaan myös nimellä "urban skates" eli kaupunkiluistimet, koska niitä käytetään yleisesti kaupunkiympäristössä. Yksi freestyle rullaluistimien suosion salaisuuksista on se, että niitä voi käyttää moneen eri tarkoitukseen. Voit tehdä niillä luisteluretkiä kaupungin halki, tai halutessasi temppuilla urbaania ympäristöä hyödyntäen ilman, että joudut välillä vaihtamaan luistinparista toiseen. Lisäksi, ne ovat miellyttävän tuntuiset ja tarjoavat nilkalle erinomaisen tuen. Huomioi kuitenkin, että mikäli haluat hankkia rullaluistimet vain ja ainoastaan temppuiluun, silloin tarvitset freestyle rullaluistimien sijaan nimenomaan temppujen tekemiseen suunnitellut bleidit.

SkatePro
Yksityisyyden suoja Evästeet Toimitusehdot