×
Valikko

Scootti Oheistarvikkeet

  Filter
Tuotemerkit

Mitkä ovat olennaiset lisävarusteet scoottaajalle?

Scoottaustarvikkeet ovat välttämättömiä jokaiselle freestyle-scoottaajalle, joka viettää päivänsä parkissa tai kaduilla. Vesipullo on todellinen must-have -varuste - monet ammattilaiset korostavat, että on tärkeää pitää itsesi nesteytettynä pitkien sessioiden aikana.

Kantopussit tai olan yli kulkeva vyötärölaukku ovat optimaalisia valintoja heille, ketkä haluavat kantaa mukanaan avaimia, lompakkoa tai puhelinta. Monet tuotemerkit tarjoavat vyötärölaukkuja, joilla voit kuljettaa tarpeellisia tavaroitasi scootatessasi liikkumisen vapautta ja suorituskykyä vaarantamatta.

Ovatko potkulaudan oheistarvikkeet sen arvoisia?

Jos haluat räätälöidä kokoonpanoasi ja ajokokemustasi, scootti-avaimenperät ja -tarrat ovat hyviä valintoja. Tunnet olosi ainutlaatuiseksi kadulla ja tuet suosikki scoottimerkkiäsi. PopGrips voi olla tuore lisä älypuhelimeesi, ja voit näyttää suosikkiscoottaajasi missä tahansa.

Älä koskaan unohda suojavarusteita - ne ovat turvallisin lisävaruste, jonka voit lisätä kokoelmaasi. Tutustu myös Potkulautojen Suojavarusteiden valikoimaamme.

SkatePro
Yksityisyyden suoja Evästeet Toimitusehdot