×
Valikko

Scootin Forkit

  Filter
Värit
Tuotemerkit
Yhteensopiva
Renkaan halkaisija
Renkaan keskiön leveys
Forkin pituus
Edellinen
Seuraava
Sivu 1 / 2

Hyvä tietää

Kierteellinen vai kierteetön scootin forkki?

Tältä sivulta löydät erinomaisen valikoiman scootin forkkeja eri väreissä ja designeissä, ja niiden avulla voit erottua paikallisessa skuuttiparkissa.

Nykyisin useimmat forkit ovat kierteettömiä vakaamman yhteyden saamiseksi tangon ja forkin välillä. Kierteetön forkki eroaa kierteellisestä forkista painoltaan, kestävyydeltään sekä yhteensopivuuksien suhteen. Jos haluat kierteettömän forkin, sinun tulee käyttää scootissa myös compressiojärjestelmää. Lue lisää compressiojärjestelmistä täältä. Kierteettömät forkit ovat laajalti käytettyjä parkkiajossa ja kokeneemmat ajajat suosivat niitä. Kierteellisiä forkkeja löytyy kuitenkin edullisista complete scooteista. Nämä ovat täydellisiä temppujen opetteluun ja ovat helppoja asentaa. Kierteellisellä forkin rajat tulevat kuitenkin nopeasti vastaan, kun kehityt tempuissa.

Scootin forkin materiaali

Scoottiforkit on valmistettu joko teräksestä tai alumiinista. Teräsforkit ovat painavampia, mutta kestävämpiä ja oivallisia aloittelijoille. Alumiiniforkit ovat kevyempiä, mutta eivät yhtä kestäviä, ja ne ovatkin kokeneempien ajajien suosimia.

Alumiiniforkit ovat usein kalliimpia kuin teräsforkit. Ja jos olet vasta aloittelemassa lajia, teräsforkki toiminee käytössäsi oivallisesti. Kun olet varma intohimostasi lajia kohtaan, voit harkita alumiiniforkkiin päivittämistä.

Jos haluat lukea lisää forkeista, voit tällöin tutustua forkkioppaaseemme.

Lisäksi, jos olet epävarma siitä, mikä forkki sinun kannattaa valita, olet aina tervetullut ottamaan meihin yhteyttä!

SkatePro
Yksityisyyden suoja Evästeet Toimitusehdot