×
Valikko

BMX Napasuojat

Valikoima
Tuotemerkit
Driver-puoli
Akselin halkaisija
Reset

Valikoima

Valmis

TuotemerkitResetValmis

Driver-puoliResetValmis

Akselin halkaisijaResetValmis

Mitä ovat BMX-napasuojat?

BMX-navojen ja -pyöränpyöränkehien vahingoittumisen välttämiseksi navan suojukset ovat hyvä idea. Ne ovat kartiomainen suojus, joka istuu etu- tai takanavan ulkopuolelle pyörän keskelle. Kun ajajat jyräävät kiskoilla ja reunoilla, navan suojukset toimivat pyörää suojaavana kilpenä. Ne voivat myös vähentää kitkaa, mikä tekee grindauksesta tasaisempaa ja pidempää.

Kun valitset navan suojusta, on tärkeää tietää, millaista etsit. Etunavan suojukset sopivat 10 mm:n akselille ja takanavan suojukset 14 mm:n akselille. On myös eroa vetopuolen navan suojien ja muiden kuin vetopuolen navan suojien välillä. Jokaisessa vetopuolen suojassa on leikattu osa, jonka ansiosta ketju voi liikkua kuljettajan ympärillä tarttumatta siihen.

Universaalit Hub suojukset ja materiaalit

Joillakin tuotemerkeillä on yleismallisia navan suojuksia. Kuten voit kuvitella, nämä suojukset toimivat useimmissa kokoonpanoissa, eikä niiden tarvitse olla merkkikohtaisia. Niitä on saatavana sekä etu- että takaversioina.

BMX-navan suojia on saatavana monista eri materiaaleista, mutta kaksi yleisintä ovat nailon ja alumiini. Nylonista valmistettu navan suojus tarjoaa helpomman hiomisen kuin alumiininen kaverinsa. Toisaalta alumiininen navan suojus on kestävämpi. Valitsitpa minkä tahansa tyypin, grindaa mieluummin suojuksen kanssa kuin ilman, sillä se tarjoaa tasaisemman ajon.

Navan ja pyöränkehien suojaaminen navan suojuksella tarkoittaa, että sinun ei tarvitse vaihtaa muita pyörän osia yhtä usein. Mutta kun se aika koittaa, tarjoamme suuren valikoiman osia, joiden avulla voit jatkaa pyöräilyä. Tutustu BMX-pyöränosien ja BMX-navojen valikoimaan.

SkatePro
Yksityisyyden suoja Evästeet Toimitusehdot