Hyvää ystävänpäivää
Erikoistarjoukset ja alennukset  -  Näytä tarjoukset
×
Valikko

BMX Napasuojat

  Filter
Tuotemerkit
Akselin halkaisija
Driver-puoli

BMX napasuojat tarjoavat lisäsuojaa

Oletko väsynyt freestyle BMX napojen jatkuvaan hajoamiseen? Silloin napasuojat voivat tarjota sinulle jonkin verran suojaa. Ne on tarkoitettu suojaamaan BMX pyörän napoja ja pinnoja grindauksen aikana. Sen lisäksi bmx napasuojat antavat tasaisemman tuntuman grindatessa.

BMX napasuojia on saatavilla eri muotoisina sekä variaatioina, ja ne on valmistettu joko nylonista tai alumiinista. Muodon ja materiaalin valinta vaihtelee ajajasta ajajaan. Nyloniset napasuojat tarjoavat helpomman grindauksen, kuin alumiiniset napasuojat, toisaalta alumiiniset ovat kestävämpiä.

Mitä sinun tulee ottaa huomioon

Kun ostat bmx pyörän osia, kuten napasuojat, on tärkeää valita malli, joka sopii pyöräsi napoihin. Jotkin napasuojat on erityisesti valmistettu tiettyihin napoihin, kun taas jotkin ovat universaaleja, sopien useimpiin markkinoilla oleviin napoihin. Jos napasuoja on tarkoitettu johonkin tiettyyn napaan, tieto on mainittu tuotesivulla.

Luonnollisesti, napasuojasetti ei tarjoa 100 % suojaa navoille sekä pinnoille, mutta suosittelemme jokaista freestyle bmx ajajaa käyttämään niitä. Raha, jonka käytät napasuojiin maksaa itsensä takaisin ensimmäisellä kerralla, kun ne "pelastavat" pyörän navat.

Laajassa valikoimassamme on paljon erilaisia malleja sekä designejä vahvimmilta BMX brändeiltä, kuten Eclat, G-sport, Salt, Shadow ja WethePeople.

SkatePro
Yksityisyyden suoja Evästeet Toimitusehdot