×
Valikko

Jarrupalat & Toe Stopit Quad rullaluistimiin

Vaihda toe stop ennen kuin se on kulunut loppuun

Tästä kategoriasta löydät valikoiman quad rullaluistimien jarrupaloja sekä toe stoppeja. Useimmissa quad rullaluistimissa on esiasennettu jarru.

Jarru on tärkeä osa quad rullaluistimia, ja se on yksi niistä osista, jotka kuluvat käytön myötä. Ei syytä huoleen. Quad rullaluistimien jarru tai toe stops, kuten niitä myös kutsutaan, ovat hyvin helppoja vaihtaa. Tarvitset vain muutaman työkalun sekä hieman aikaa. Quad rullaluistimia ei tarvitse viedä paikalliseen skeittiliikkeeseen, sillä toe stopin vaihto on mutkatonta.

Hyvänä vinkkinä on, ettei sinun kannata kuluttaa toe stoppeja aivan loppuun ennen kuin vaihdat ne. Jos odotat aivan viime hetkiin, jarrupalan irrotus voi olla vaikeaa. Jos näin on kuitenkin jo käynyt, sinun kannattaa ottaa meihin yhteyttä, jotta voisimme antaa vinkkejä toe stoppien irrotukseen.

Meillä on myös takajarruja

Useimmat valikoimassamme olevista toe stopeista ovat universaaleja ja sopivat melkein kaikkiin markkinoilla oleviin quad rullaluistimiin. Löydät myös muutamia quad-luistimiin tarkoitettuja takajarruja. Tämä on turvallisuusvarotoimenpide,jota arvostat suuresti vilkkaan liikenteen keskellä rullaluistelevat.

Poiketen inline rullaluistimista, quad rullaluistimissa on aina esiasennetut toe stopit. Tältä sivulta löydät ainoastaan toe stopit ja quad rullaluistimien jarrut. Jos etsit jarrua tai jarrupalaa inline rullaluistimiin, löydät ne täältä.

SkatePro
Yksityisyyden suoja Evästeet Toimitusehdot