×
Valikko

Scootin Jarrut & Fenderit

  Filter
Tuotemerkit
Jarrutyyppi
Renkaan halkaisija

Hyvä tietää

Scootin jarrut - jousi vs. flex fender

Tältä sivulta löydät oivallisen valikoiman potkulaudan jarruja, ja jarruja löytyy niin aloittelijoille, ammattilaisille sekä kaikille siltä väliltä. Jarrut ovat kestäviä, mutta edullisia, ja tekevät budjetissa pysymisestä helppoa.

Scootin jarru asennetaan aina takarenkaan päälle. Yleensä valittavana on kaksi erityyppistä jarrua: joko jousijarru tai flex fender-jarru. Jousijarru on yleinen jarrutyyppi, jollainen on usein lasten potkulaudoissa, tai edullisimmissa temppupotkulaudoissa. Se on valmistettu kolmesta osasta: itse jarrusta, jousesta sekä kiinnityspultista. Ajan kanssa jarru voi menettää tehokkuutta, joka viittaa siihen että on aika vaihtaa jousi.

Toinen jarrutyyppi on nimeltään flex fender. Se on yksiosainen jarru ja kiinnitetään dekkiin ruuveilla. Nämä jarrut ovat kestävämpiä kuin jousijarrut, ja tästä johtuen niitä löytyy usein hieman kalliimmista temppupotkulaudoista.

Mikä on fixed fender?

Fixed fender on pala metallia tai alumiinia, joka on kiinnitetty kokoonpanoon jousi- tai flex fender -jarrun sijaan. Tämä tarkoittaa käytännössä sitä, että joudut jarruttamaan kenkiesi avulla "tavallisen temppupotkulaudan jarrun" sijaan.

Miksi tästä on hyötyä? Monestakin syystä. Ensinnäkin fixed fender estää jalan osumisen jarruun vahingossa, tai jalan juuttumisen renkaaseen isojen temppujen, kuten porrashyppyjen, 180-temppujen tai fakien aikana.

Lisäksi fixed fender on tyylikäs valinta, ja monet ajajat ovat sitä mieltä, että sillä on ollut positiivinen vaikutus heidän suoritukseensa sekä ajotyylinsä kehittymiseen.

Temppupotkulaudan jarrujen yhteensopivuus

Kaikki temppupotkulaudan jarrut eivät sovi kaikkiin dekkeihin, ja kaikkia jarruja ei voida käyttää kaikkien rengaskokojen kanssa. Tämän takia onkin tärkeää tarkistaa, onko haluamasi jarru yhteensopiva scoottisi muiden osien kanssa. Löydät lisätietoja yhteensopivuudesta jokaiselta tuotesivulta. Siellä on kerrottu, minkä kokoisten renkaiden kanssa jarru on yhteensopiva, sekä mikä on jarrun tyyppi. Muistathan, että jarrun kiinnitysruuvien tulee sopia dekissä oleviin ruuvikoloihin.

Jos tahdot lisätietoja tai kaipaat apua jarrun valinnassa ota meihin yhteyttä, tai lue opas potkulaudan jarruihin.

SkatePro
Yksityisyyden suoja Evästeet Toimitusehdot