Talviale
Talven loppukauden alennusmyynnit   -  KÄYTÄ TÄTÄ KOODIA WINTER10  -  Klikkaa tästä
×
Valikko

Scootin Jarrut & Fenderit

  Filter
Tuotemerkit
Jarrutyyppi
Renkaan halkaisija

Hyvä tietää

Scootin jarrut pitävät sinut hallinnassa

Scoottien jarruja on kolmea päätyyppiä: fender-, flex fender- ja jousijarrut. Joissakin scooteissa ne tulevat esiasennettuna ja toisissa ei. Tämä tarkoittaa, että sinun on valittava tyyppi, joka on yhteensopiva temppuscoottisi kanssa. Kaikki scoottien jarrut löytyvät takarenkaalta, ja ne ovat helppo asentaa.

Fender-, flex fender- ja jousijarrut - mitä eroa niillä on?

Klassiset scoottien fender-jarrut on suunniteltu estämään takajalkaa koskettamasta takapyörää. Tämä on erityisen hyödyllistä, kun jalkasi laskeutuu liian pitkälle dekin päätyyn, kun olet yrittänyt temppuja, kuten tail whippiä tai spiniä. Fender estää jalkaa koskettamasta pyörivää takarengasta ja antaa sinun rullata ulos tempusta häiriöttömästi.

Flex fenderit ovat nimensä mukaisesti joustavia, koska ne taipuvat, kun painat niitä takajalalla. Tämä on hyödyllinen tapa hidastaa nopeutta. On kuitenkin tärkeää muistaa, että sinun ei tulisi koskaan painaa niin lujaa, että rengas lakkaa pyörimästä. Tämä johtaa renkaan litteisiin kohtiin ja voi pilata renkaan suorituskyvyn.

Viimeinen tässä mainittu jarrujärjestelmä on scootin jousijarru. Tämä sisältää kierrejousen, joka pitää jarrun suunnattuna poispäin renkaasta, mutta sitä voidaan painaa jalalla jarruttamiseksi. Tämä jarrutyyppi on yleensä äänekkäämpi kuin fenderit ja voi vaatia enemmän huoltoa.

Riippumatta siitä, minkä scootin jarrujärjestelmän valitset, muista, että sen on oltava yhteensopiva dekin kanssa ja sopia ajettavien renkaiden kokoon. Saadaksesi lisätietoja tästä, katso Opas potkulaudan jarruihin.

SkatePro
Yksityisyyden suoja Evästeet Toimitusehdot