×
VALIKKO

Jarrut temppupotkulautoihin

  Filter
Tuotemerkit
Jarrutyyppi
Renkaan halkaisija

Hyvä tietää

Scootin jarrut - jousi vs. flex fender

Tältä sivulta löydät oivallisen valikoiman scoottijarruja, ja jarruja löytyy niin aloittelijoille, ammattilaisille sekä kaikille siltä väliltä. Jarrut ovat kestäviä, mutta edullisia, tehden budjetissa pysymisestä helppoa.

Scootin jarru asennetaan aina takarenkaan päälle. Voit valita kahdesta eri jarrutyypistä: joko jousijarrun tai flex fender-jarrun. Jousijarru on yleinen jarrutyyppi, jollainen on usein lasten potkulaudoissa, tai edullisimmissa temppupotkulaudoissa. Se on valmistettu kolmesta osasta: itse jarrusta, jousesta sekä kiinnityspultista. Ajan kanssa jarru voi menettää voimaa, joka viittaa siihen että on aika vaihtaa jousi.

Toinen jarrutyyppi on nimeltään flex fender. Se on yksiosainen jarru ja kiinnitetään dekkiin ruuveilla. Nämä jarrut ovat kestävämpiä kuin jousijarrut, ja tästä johtuen niitä löytyy usein hieman kalliimmista temppupotkulaudoista.

Sopiiko jarru dekkiin sekä renkaisiin?

Kaikki jarrut eivät sovi kaikkiin dekkeihin, ja kaikkia jarruja ei voida käyttää kaikkien rengaskokojen kanssa. Tämän takia onkin tärkeää tarkistaa, onko haluamasi jarru yhteensopiva scoottisi osien kanssa. Löydät lisätietoja yhteensopivuudesta jokaiselta tuotesivulta. Siellä on kerrottu, minkä kokoisten renkaiden kanssa jarru on yhteensopiva, sekä mikä on jarrun tyyppi. Muistathan, että jarrun kiinnitysruuvien tulee sopia dekissä oleviin ruuvikoloihin.

Jos tarvitset apua jarrun valinnassa, voit ottaa meihin yhteyttä, tai lukea opas potkulaudan jarruihin lisätietoja saadaksesi.