Talviale
Talven loppukauden alennusmyynnit   -  KÄYTÄ TÄTÄ KOODIA WINTER10  -  Klikkaa tästä
×
Valikko

BMX Satulatolpat

  Filter
Värit
Tuotemerkit
Istuin
Satulatolpan pituus
BMX Satulatolpan halkaisija

Hyvä tietää

Löydä oikea BMX-satulatolppa

BMX-satulatolppa on osa, jolla BMX-satula kiinnitetään runkoon. Niitä on eri pituisia, värisiä ja mikä tärkeintä, ne yhdistetään satulaan eri tavoin. On tärkeää, että satulatolppasi on yhteensopiva satulatyyppisi kanssa, ja tästä syystä monet ajajat hankkivat uuden tolpan, kun he ostavat uuden satulan.

Muita syitä siihen, miksi ajajat päättävät vaihtaa BMX pyörän satulatolppaansa, on saada enemmän tai vähemmän korkeutta tolppaan tai suurempi alue satulakulman säädölle.

Erityyppiset BMX-satulatolpat

BMX Pivotal satulatolppa

Tämä on yleisin satulatolppatyyppi. Satula kiinnitetään tolppaan helposti pultilla, joka kiristetään tai löysätään satulan yläosasta. Se asetetaan paikoilleen sekä tolpan että satulan metallihampailla ja tarjoaa monia istuinkulmia.

BMX Stealth satulatolppa

Tämä on uudempi versio pivotal-mallista ja on kaikin puolin sama yhtä eroa lukuun ottamatta. Stealth satulatolppaa ei kiinnitetä ylhäältä, vaan se kiinnitetään alhaalta kierteisen reiän kautta. Tämän tyypin suuri etu on, että satulan yläosassa ei ole reikää.

BMX Combo satulatolppa

Combo satulatolppa saa nimensä sen mukaan, että tolppa ja satula on kiinnitetty toisiinsa. Tämä tarkoittaa, että satulan kulmaa ei voi säätää. Combo-malli kompensoi sen säätämättömyyttä olemalla kevyt ja vahva.

BMX tripod satulatolppa

Tämä satulatolppa kiinnitetään satulaan kolmesta pisteestä, mistä johtuu mallin nimi. Se antaa mukavan puhtaan ilmeen ilman tarvetta satulan reiälle. Huono puoli on se, että satulan kulman säätövaihtoehtoja on vain kaksi.

BMX rail satulatolppa

Rail-satulatolpassa on 2 levyä, jotka kiinnittyvät satulan alla olevien kiskojen ympärille. Tolpan levyissä on hampaat, jotka mahdollistavat istuimen kulman säätämisen.

Tutustu BMX-satuloiden valikoimaamme tai jos sinun on ostettava clamppi, tutustu BMX-satulaclamppeihin.

SkatePro
Yksityisyyden suoja Evästeet Toimitusehdot